
Sos cu mango și coriandru
Ingrediente
4 porții
- 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
- 1 mango copt
- 125 g roșii cherry
- o jumătate de ceapă roșie mică
- un sfert de ardei roșu
- 1 cățel de usturoi
- 3 fire de coriandru
- 2 linguri de zeamă de limetă
- blender cu tocător
Produsul folosit
Mod de preparare
- Se curăță mango de coajă și se taie pulpa din jurul sâmburelui. Bucățile de fruct trebuie să fie destul de mari.
- Se taie roșiile pe jumătate. Ceapa roșie se taie mare. Se scot semințele ardeiului roșu, care apoi se toacă nu foarte fin.
- La fel se toacă și usturoiul.
- Se pun bucățile de mango, roșiile, ceapa, ardeiul roșu și usturoiul în tocător.
- Se adaugă coriandrul și se pasează totul până când se obține textura dorită - mai gros sau mai fin.
- Se asezonează cu zeamă de limetă și sare. Se pune sosul de mango și coriandru într-un bol.
- Se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj și se servesc împreună cu sosul.