sos_cu_mango_si_coriandru

Sos cu mango și coriandru

Ingrediente 

4 porții

  • 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
  • 1 mango copt
  • 125 g roșii cherry
  • o jumătate de ceapă roșie mică
  • un sfert de ardei roșu
  • 1 cățel de usturoi
  • 3 fire de coriandru
  • 2 linguri de zeamă de limetă
  • blender cu tocător

Mod de preparare

  1. Se curăță mango de coajă și se taie pulpa din jurul sâmburelui. Bucățile de fruct trebuie să fie destul de mari.
  2. Se taie roșiile pe jumătate. Ceapa roșie se taie mare. Se scot semințele ardeiului roșu, care apoi se toacă nu foarte fin.
  3. La fel se toacă și usturoiul.
  4. Se pun bucățile de mango, roșiile, ceapa, ardeiul roșu și usturoiul în tocător.
  5. Se adaugă coriandrul și se pasează totul până când se obține textura dorită - mai gros sau mai fin.
  6. Se asezonează cu zeamă de limetă și sare. Se pune sosul de mango și coriandru într-un bol.
  7. Se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj și se servesc împreună cu sosul.