
Sos Chipotle cu fasole neagră
Ingrediente
4 porții
- 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
- 150 g fasole neagră (din conservă, clătită și scursă de apă)
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- o jumătate de linguriță de chimion măcinat
- 1-2 lingură de sos Chipotle
- 1 crenguță de mentă
- blender cu tocător
Produsul folosit
Mod de preparare
- Se pun în tocător fasolea, uleiul de măsline, usturoiul, chimionul, o lingură de sos Chipotle și frunzele de mentă. Se pasează până se obține un sos gros.
- Se asezonează cu sos Chipotle suplimentar, sare și piper.
- Se pune sosul Chipotle cu fasole neagră într-un bol, iar deasupra se presară câteva frunze de mentă.
- Se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj și se servesc împreună cu sosul.