sos_chipotle_cu_fasole_neagra

Sos Chipotle cu fasole neagră

Ingrediente 

4 porții

  • 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
  • 150 g fasole neagră (din conservă, clătită și scursă de apă)
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi
  • o jumătate de linguriță de chimion măcinat
  • 1-2 lingură de sos Chipotle
  • 1 crenguță de mentă
  • blender cu tocător

Mod de preparare

  1. Se pun în tocător fasolea, uleiul de măsline, usturoiul, chimionul, o lingură de sos Chipotle și frunzele de mentă. Se pasează până se obține un sos gros.
  2. Se asezonează cu sos Chipotle suplimentar, sare și piper.
  3. Se pune sosul Chipotle cu fasole neagră într-un bol, iar deasupra se presară câteva frunze de mentă.
  4. Se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj și se servesc împreună cu sosul.