aviko_premium_mini_gratinati_sparanghel_parmezan

Mini gratinaţi cu sparanghel și parmezan și creveți crocanți

Ingrediente

10 porții

mini_gratinati_aviko

Mod de preparare

  1. Pregătiți gratinaţi conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Se încălzește uleiul de prăjit la 180°C.
  3. În acest moment se adaugă smântâna și mărarul.
  4. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Se adaugă rucola și se lasă să se ofilească ușor pe foc, amestecând constant.
  5. Se usucă creveții cu un prosop de hârtie. Se trec creveții prin făină cernută și se amestecă bine. Se prăjește în ulei încins timp de 1-2 minute până când devine crocantă. Așezați creveții pe hârtie de copt și presărați-i cu puțină sare.
  6. Se așază câte 3 grătare pe fiecare farfurie. Întindeți rucola peste ele. Se presară cu creveți crocanți și se ornează cu cremă de mărar.

Poftă bună!

Sfat util

Încercați și o versiune cu șuncă de Parma sau pancetta în loc de creveți.

aviko_premium_mini_gratinati_sparanghel_parmezan