Gratins servit cu cicoare roșie și ciuperci
Ingrediente
10 porții
- 20 Aviko cartofi gratinați cu brânză emmentaler și cremă de brânză
- 400 g radicchio roșu
- 150 g ciuperci (de orice fel)
- 75 g alune de pădure
- 50 g unt
- 50 ml ulei de alune
- cimbru pentru presărat
Mod de preparare
1. Se curăță radicchio roșu și ciupercile și se taie în bucăți.
2. Se toacă alunele grosier și se prăjesc într-o tigaie uscată până devin aurii.
3. Se prepară Aviko Gratins conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
4. Se topește untul într-o tigaie. Adăugați radicchio și ciupercile și fierbeți la foc mic timp de 8-10 minute. Se asezonează cu sare și piper.
5. Se întinde radicchio și ciupercile pe grătar. Se stropește cu ulei de alune și se presară cu alune prăjite și cimbru.
Poftă bună!
Sfat util
Încercați această rețetă cu alte feluri de cartofi gratinați din portofoliul Aviko, cum ar fi cei cu broccoli sau cu roșii și mozzarella.