Aviko Crochete de cartofi umplute cu brânză Gouda cu hașme la grătar, ardei gras copt și spanac

Crochete de cartofi umplute cu brânză Gouda cu hașme la grătar, ardei gras copt și spanac

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Potato Rolls Gouda Cheese - 70 bucăți (aproximativ 1,6 kg)                
  • 400 g de hașme
  • 100 ml de ulei de măsline
  • 10 g de sare
  • 600 g de ardei gras roșu 
  • 250 g de baby spanac
  • 250 g de roșii cherry
  • o lămâie
Aviko Crochete de cartofi umplute cu brânză Gouda cu hașme la grătar, ardei gras copt și spanac

Mod de preparare

  1. Se prepară Aviko Potato Rolls Gouda Cheese în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se curăță hașmele și se taie în sferturi. Se stropesc apoi cu ulei de măsline, se sărează puțin și se lasă la grătar timp de 3-4 minute.
  3. Se taie ardeii pe jumătate, se stropesc cu ulei de măsline, se sărează puțin și se dau la cuptor, la 180°C, până când se coc bine Se scot ardeii și se pun într-un bol care se acoperă cu folie de plastic.
  4. Spanacul se spală și se usucă. Se stropește cu ulei de măsline, se sărează puțin și se presară puțină coajă de lămâie, apoi se amestecă toate ingredientele.
  5. Ardeii copți se curăță de coajă și se rup sau se taie în fâșii. Zeama care rămâne în bol se păstrează pentru mai târziu.
  6. Se taie roșiile în jumătăți.
  7. Se așază pe farfurii spanacul, fâșiile de ardei, hașmele la grătar și roșiile tăiate. Se încălzește zeama lăsată de ardei și se amestecă bine cu ulei de măsline, pentru a se prepara un sos.
  8. Se așază rulourile Aviko Potato Rolls Gouda Cheese pe salată, apoi întregul preparat se stropește cu sosul de ardei.