Crochete de cartofi umplute cu brânză Gouda cu hașme la grătar, ardei gras copt și spanac
Ingrediente
10 porții
- Aviko Potato Rolls Gouda Cheese - 70 bucăți (aproximativ 1,6 kg)
- 400 g de hașme
- 100 ml de ulei de măsline
- 10 g de sare
- 600 g de ardei gras roșu
- 250 g de baby spanac
- 250 g de roșii cherry
- o lămâie
Mod de preparare
- Se prepară Aviko Potato Rolls Gouda Cheese în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se curăță hașmele și se taie în sferturi. Se stropesc apoi cu ulei de măsline, se sărează puțin și se lasă la grătar timp de 3-4 minute.
- Se taie ardeii pe jumătate, se stropesc cu ulei de măsline, se sărează puțin și se dau la cuptor, la 180°C, până când se coc bine Se scot ardeii și se pun într-un bol care se acoperă cu folie de plastic.
- Spanacul se spală și se usucă. Se stropește cu ulei de măsline, se sărează puțin și se presară puțină coajă de lămâie, apoi se amestecă toate ingredientele.
- Ardeii copți se curăță de coajă și se rup sau se taie în fâșii. Zeama care rămâne în bol se păstrează pentru mai târziu.
- Se taie roșiile în jumătăți.
- Se așază pe farfurii spanacul, fâșiile de ardei, hașmele la grătar și roșiile tăiate. Se încălzește zeama lăsată de ardei și se amestecă bine cu ulei de măsline, pentru a se prepara un sos.
- Se așază rulourile Aviko Potato Rolls Gouda Cheese pe salată, apoi întregul preparat se stropește cu sosul de ardei.