aviko churros retete

Churros cu sos de căpșuni și fulgi de ciocolată albă

Ingrediente

10 porții

  • 1 kg Aviko Churros Drept
  • 1/2 tabletă de ciocolată albă (50 g)
  • 200 g de zahăr
  • 1 lămâie mică, curățată de coajă și zeamă
  • 400 g de căpșuni proaspete, decojite și tăiate în două
aviko churros retete

Mod de preparare

Se amestecă zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-o cratiță mică și se fierbe la foc foarte mic timp de 10 minute, până când zahărul se dizolvă. Adăugați căpșunile și lăsați să fiarbă la foc foarte mic timp de 20 de minute, până când căpșunile își eliberează o parte din sucul și amestecul fierbe încet.

Pregătiți churros conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți pe prosop de bucătărie.

Serviți fiecare porție de churros cu sos și bucăți de ciocolată albă deasupra.

Poftă bună!