
Churros cu fructe de vară
Ingrediente
- 1 Churros XXL Aviko
- 1 piersică
- 5 bucăți de zmeură
- 10 afine
- un recipient cu dozator cu sos de ciocolată albă cu Earl Grey (150 ml frișcă lichidă, 125 g de ciocolată albă, 2 pliculețe de ceai)
Produsul folosit
Mod de preparare
- Se încălzește frișca lichidă și se lasă cele 2 pliculețe de ceai să se înmoaie în ea timp de 10 minute. Se strecoară frișca și se încălzește din nou, apoi se dizolvă ciocolata în ea. Se lasă sosul la răcit.
- Se curăță piersica și se taie felii, care se prăjesc puțin pe fiecare parte într-o tigaie încinsă.
- Se prepară churros în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se aranjează feliile de piersică în straturi pe farfurii. Se așază apoi batoanele de churros sprijinite de fructe.
- Se stropește totul cu sosul de ciocolată. Se ornează cu zmeură și afine.