Tortuleţ cu somon şi mozzarella

  • Torcik z łososiem i mozzarellą

Tortuleţ cu somon şi mozzarella

Preparare

Zucchini se taie în feli de 2 mm grosime şi se pun pe grătar. Plăcintuţele se prăjesc conform indicaţiilor de pe ambalaj. Mozzarella se taie în felii de 0,5 cm grosime. Smântâna cu usturoiul se aduce la consistenţa sosului, se adaugă busuiocul proaspăt, sare şi piper după gust. Se "construieşte" tortuleţul în ordinea următoare: plăcintă, zucchini, somon, mozzarella, plăcinta. Tortuleţul astfel obţinut se dă la cuptor pentru 12 minute la temperatura de 170˚C. Se serveşte cald şi cu sos.

Sfaturi de preparare

Dacă există temerea că tortuleţul se dărâmă, se poate fixa cu scobitori sau cu beţişoare de lemn mai lungi pentru frigărui.