Kebab cu umplutură din brânză cremoasă

  • Dürüm Kebab with creamy cheese filling

Kebab cu umplutură din brânză cremoasă

Pachețelele din cartofi raşi cu brânză și plante aromatice Aviko se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Varza se taie fideluță, se adaugă puțină sare, se amestecă și se lasă la scurs câteva minute. Se adaugă apă și restul ingredientelor pentru salată: frunzele de spanac spălate, menta tocată, miere, sucul de lămâie, se amestecă și se condimentează bine. Ceapa se taie julien și roșiile sferturi. Lipia se preîncălzește în cuptor. Se pune o porție de salată în mijlocul lipiei, apoi se adaugă un pachețel din cartofi, ceapa și roșiile și lipia se împăturește cu grijă. Fiecare rulou se taie în 2-3 bucăți și se pune într-un recipient sau pe o farfurie. Se servește cald.

Sfaturi de preparare:

Înfășurați lipa cu hârtie de copt sau folie de aluminiu - vor fi mai stabile și vor putea fi consumate mai ușor.