Focaccia cu ardei verde, ceapă, castravete și gustări din brânză cu ardei iute

  • Focaccia cu ardei verde, ceapă, castravete și gustări din brânză cu ardei iute

Focaccia cu ardei verde, ceapă, castravete și gustări din brânză cu ardei iute

Preparare: Se încălzește cuptorul. Usturoiul se zdrobește în presă. Se amestecă uleiul, sarea și piperul. Focaccia sau aluatul de pizza se taie în patru bucăți. Bucățile se ung cu ulei aromatizat și se presară cu puțină brânză. Gustările din brânză cu ardei iute se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Focaccia sau aluatul de pizza se dă la cuptorul preîncălzit timp de 6-8 minute - până când se topește brânza și se rumenește. Între timp, tăiați arderii și ceapa în bucăți subțiri și castraveții felii.

Servire: Montați două bucăți de focaccia pe o farfurie de lemn. Montați o porție de mix de salată, bucăți de ceapă, castraveți, ardei și trei gustări peste acestea. Presărați puțin ulei de măsline și pesto.                                              

Sfaturi de preparare: Serviți o porție separată de pesto într-un vas separat.