Churros cu zahăr cu scorțișoară și mousse de cafea cu Licor 43

  • Churros with cinnamon sugar and Licor 43 coffee mousse

Churros cu zahăr cu scorțișoară și mousse de cafea cu Licor 43

Preparare

Lichiorul Licor 43 se încălzește într-o oală și se dizolvă gelatina. Se lasă să se răcească complet. Smântâna se bate cu zahăr, se adaugă cafeaua solubilă și se amestecă cu lichiorul și gelatina. Se adaugă mascarponele, se amestecă ușor cu o spatulă și mousse-ul obținut se lasă la frigider timp de o oră. Prăjiturelele Churros se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg pe hârtie de bucătărie. Se presară cu zahăr cu scorțișoară și se servesc cu spumă de cafea cu Licor 43. Se presară cu cafea mocha tocată.

Sfaturi de preparare

Presărați o porție de zahăr pudră și câteva migdale pisate.