Cartofiori dulci picanţi cu crevete şi cocos

  • Słodko pikantne ziemniaczki z krewetkami i kokosem

Cartofiori dulci picanţi cu crevete şi cocos

Preparare

Creveţii  se marinează cu adaos de usturoi, ghimbir şi rapiţă cel puţin 1 oră. Varza se opăreşte bine, se adaugă chilli, apoi se adaugă toate legumele şi se prăjesc împreună în ulei de rapiţă. Apoi se toarnă sosul chilli dulce. Se potriveşte cu sare şi suc de lămâie, se decorează cu ceapa tăiată peştişori. Cartofii se prăjesc în tigaie adâncă (wok) până devin aurii la culoare. Apoi se adaugă zahăr şi cocos - se caramelizează uşor, se condimentează după gust.

Sfaturi de preparare

Felul acesta de mâncare poate fi preparat în versiune vegetariană folosind tofu şi circa 200 g de alune de caju (de Bombay).