Cartofi întregi în coajă mexicani cu pui și salată de avocado

  • Mexican jacket potato with chicken & avocado salad

Cartofi întregi în coajă mexicani cu pui și salată de avocado

Preparare

Cuptorul se încălzește la 180ºC. Într-un vas mare se amestecă puiul, ardeii și ceapa. Se adaugă uleiul și condimentele pentru fajita și se amestecă până se omogenizează toate ingredientele. Se pun într-o tavă și se dau la cuptor timp de 20 - 25 de minute sau până când puiul este pătruns. Cartofii întregi în coajă se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Fiecare cartof se taie în jumătăți și se pune o porție de umplutură pe deasupra. Se servește cald.

Sfaturi de preparare

Amestecați cu fâșii de vită în loc de pui. De ce să nu încercați o tocană mexicană ca topping adăugând roșii din conservă și fasole neagră la pui și ardei.