Cartofi întregi în coajă cu mix de salată, biftec și unt cu ierburi aromatice

  • Jacket Potato with salad mix, beefsteak and herb butter

Cartofi întregi în coajă cu mix de salată, biftec și unt cu ierburi aromatice

Preparare

Untul se amestecă cu plantele aromatice tocate mărunt, se rulează în hârtie de copt și se lasă la frigider minimum o oră. Carnea se asezonează cu sare și piper și se prăjește în puțin ulei de măsline. Apoi se lasă să se odihnească timp de 5-7 minute, după care se taie în fâșii fine sau cuburi. Se prepară mixul de salată - se asezonează după gust cu suc de lămâie, jumătate din cantitatea de ulei de măsline și condimente. Cartofii întregi în coajă Aviko se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Fiecare cartof se taie ușor în jumătăți și se scoate puțin miez. Se amestecă cu ulei de rapiță, brânza Emmental rasă, sare și piper și, cu o lingură se umple cartoful. Se amestecă salata cu felii de carne, se adaugă cartofii copți și se dau la cuptor timp de 3-4 minute. Untul cu plante aromatice se feliază. Cartofii se scot din cuptor, se pune o bucată de unt pe deasupra și se servesc pe farfurii împreună cu restul porției de salată într-un recipient separat.

 

Sfaturi de preparare

Puteți să înlocuiți biftecul cu felii de bacon .