Cartofi bucăţi cu brânză şi ketchup

  • Cząstki ziemniaka z serem i ketchupem

Cartofi bucăţi cu brânză şi ketchup

Preparare

Se încălzeşte cuptorul la 200°C. Se varsă Aviko Jacket Wedges pe tava plină cu ulei încins (cartofii bucăţi trebuie să fie complet cuprinşi de ulei) şi se ţine astfel circa 40 de minute, până ce devin crocanţi. Între timp se taie mărunt ardeiul. În ultimele 8-10 minute de coacere a cartofilor tăiaţi bucăţi se adaugă ardeiul şi quorn (micoproteină). După 40 de minute se trec cartofii într-un vas rezistent la foc, se toarnă ketchupul şi se presară uniform brânza după care tava se introduce din nou în cuptor şi se lasă să se topească brânza.

Sfaturi de preparare

Merită să se servească cu salată uşor de pregătit, de roşii, morcov şi castraveţi.