Burrito cu chorizo pentru micul dejun

  • Chorizo breakfast burrito

Burrito cu chorizo pentru micul dejun

Mod de preparare

1. Se prăjesc plăcintele rotunde din cartofi rași Aviko până se rumenesc și se scurge excesul de ulei.

2. Se topește untul într-o tigaie, în care se călește chorizo.

3. Într-un bol, se condimentează ouăle și se bat împreună cu smântâna.

4. Se adaugă amestecul în tigaie și se continuă prepararea omletei, cu atenție ca aceasta să nu se prăjească prea mult. La final se presară pătrunjelul.

5. Se încălzesc lipiile într-o tigaie sau în cuptorul cu microunde, pentru a fi mai ușor de manevrat.

6. Se pun plăcintele rotunde din cartofi rași Aviko în mijlocul lipiei, iar deasupra se așază omleta, brânza cheddar și fasolea caldă. Se îndoaie burrito-ul și se împachetează în folie de aluminiu sau în hârtie de copt.

Poftă bună!