Bruschette pentru micul dejun

  • Breakfast bruschetta

Bruschette pentru micul dejun

Mod de preparare

1. Roșii - se amestecă roșiile cu uleiul și se asezonează cu piper negru. Se coc timp de 8-10 minute (sau până se înmoaie) într-un cuptor încălzit moderat. Se păstrează calde și deasupra se presară busuioc înainte de servire.

2. Ciuperci - se călesc ciupercile în unt timp de 2-3 minute, apoi se adaugă usturoiul și arpagicul. Se lasă în continuare la foc până când se înmoaie ciupercile. Se păstrează calde.

3. Ouă - se topește untul într-o tigaie. Ouăle se amestecă bine împreună cu smântâna. Se toarnă amestecul în tigaie și se lasă la foc mic până se prepară. Se asezonează și se adaugă arpagicul tocat.

4. Se pregătesc triunghiurile din cartofi rași Aviko potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj. Se servesc 3 bruschette la porție: fiecare cu topping diferit - ciuperci, roșii coapte și omletă.

Poftă bună!