left Współpraca right Współpraca
  • middle Współpraca

Avantajele noastre

Fiecare afacere trebuie să fie bazată pe fundamente solide, care influențează dezvoltarea și succesul ei. Am pus accentul pe 3 aspecte de bază: inspirarea reciprocă cu idei, construirea unor relații puternice și de parteneriat și înțelegerea deplină a așteptărilor tale și ale Clienților tăi. Valoarea-cheie care influențează activitatea noastră este totuși consumatorul - el decide succesul tău și al nostru în gastronomie.

1. Inspirația - ideile care fac diferența

Ne pricepem la cartof ca nimeni altul - el este pasiunea noastră de mai mulți ani. Credem că inspirția ne poate schimba afacerea, o poate îmbunătăți. Dar știm, de asemenea, că cele mai bune soluții se nasc atunci când părțile fac schimb de idei.

2. Cooperare - un partener demn de încredere

Aviko creează gastronomia în mod activ din 50 de ani. Aparținem grupului Royal Cosun care valorează peste 1,7 miliarde de euro. Suntem prezenți pe fiecare continent. Prelucrăm anual peste 1,7 milioane de tone de cartofi. Peste 1600 de profesioniști au grijă de cea mai bună calitate a produselor noastre. Toate acestea ne fac un partener solid și demn de încredere pentru tine.

3. Înțelegere - cunoaștem toate dedesubturile afacerii tale

Pentru a putea propune soluții care vor corespunde așteptărilor tale, suntem aproape de afacerea ta, înțelegem problemele tale. Oferim o gamă vastă de așa zise produse one-stop-shop, adică locul unde vei găsi soluții care vor satisface nevoile tale concrete. Știm cât de importante sunt pentru tine calitatea repetabilă, pregătirea convenabilă și rapidă, controlul costurilor felurilor de mâncare, minimalizarea pierderilor. Produsele noastre sunt create pentru a respecta aceste idei.

4. Consumatorul în centrul atenției

Pentru Clienții tăi, localul tău este o alternativă la o masă gătită acasă, gustare rapidă sau la o pauză scurtă în timpul zilei de muncă. Știm acest lucru. De aceea analizăm în mod constant tendințele pieței și comportamentul consumatorilor tăi și ai noștri. Aceste observații constituie forța de propulsie a activității noastre - gândindu-ne la consumatorii tăi am creat 5 lumi Aviko!

Abordarea noastră, direcționată spre Clientul tău, combinată cu experiența internațională, ne permit să ne dezvoltăm în continuare, să oferim o gamă largă de produse și să implementăm niște concepte unice de vânzare. De-a lungul anilor am creat o mulțime de concepte care aveau ca scop servirea meselor din ce în ce mai atractive și profitabile.

fă cunoştinţă cu colectivul nostru de vanzări