Dacă doriţi ca restaurantul dumneavoastră să fie în ton cu tendinţele şi cu acest concept, merită să găsiţi o modalitate să oferiţi hamburgeri. Cu siguranţă nu veţi regreta!
Pe de altă parte, pentru că există o gamă largă de sortimente de hamburgeri, trebuie să vă diferenţiaţi cumva şi să creaţi hamburgeri în stil propriu. Poate nu ne dăm seama de asta, însă există tendinţe diferite în materie de hamburgeri şi acestea se schimbă permanent.
Cel mai important este să uitaţi de hamburgerul tradiţional şi să creaţi ceva nou!
În primul rând, puteţi încerca noi ingrediente. De exemplu, puteţi
folosi sosuri preparate "în casă" sau condimente unice. Folosind un
sos bine conceput, nu doar creaţi un gust special, dar, datorită
"ingredientului secret", invitaţii dumneavoastră vor fi nevoiţi să
vină din nou în restaurant.
De exemplu, puteţi să creaţi sortimente de burgeri folosind
gusturile tradiţionale ale diverselor ţări. Astfel, veţi atrage
persoane cu gusturi speciale, dar, de asemenea, îi veţi determina
pe cei care preferă mâncarea tradiţională să îi încerce - până la
urmă, este doar un hamburger! :) Folosind motivul călătoriei în
jurul lumii, puteţi face promoţii pe termen lung şi să câştigaţi
noi invitaţi. În această perioadă, se va dovedi care sunt
hamburgerii preferaţi de invitaţii dumneavoastră - apoi, le puteţi
oferi din nou acele sortimente.
Puteţi să înlocuiţi brânza cheddar cu orice alt fel de brânză. Pe
lângă varietatea de brânză care există, doar un grup este mai
răspândit: cel al iubitorilor de brânză. De asemenea, carnea nu
trebuie să fie de vită - acum, în orice loc se pot găsi burgeri de
pui sau de peşte. Astfel, puteţi să folosiţi şi sortimente de carne
mai speciale - mangaliţa, vânat sau vită Wagyu. Gândiţi-vă numai la
burgerii "pulled pork", atât de căutaţi în prezent… deşi nu au
nicio legătură cu hamburgerii.
Puteţi să încercaţi să faceţi pe plac şi celor care ţin o dietă
specială; de exemplu, puteţi crea sortimente fără gluten,
vegetariene sau, pur şi simplu, "light". Cu siguranţă le vor plăcea
la nebunie, pentru că oricine vrea să mănânce hamburgeri chiar şi
când este la dietă. Poate că la început poate părea ciudat să
mănânci hamburgeri fără carne, însă vor fi foarte mulţi cei care
vor fi încântaţi să îi încerce.
În cele din urmă, nu trebuie să mai consideraţi că hamburgerii pot
fi serviţi doar ca fel principal. Majoritatea ar vrea să mănânce
hamburgeri în orice moment al zilei. Astfel, puteţi să creaţi mini
hamburgeri, care pot fi serviţi ca aperitiv sau o masă uşoară în
timpul verii.
Puteţi se îi serviţi şi la micul dejun - doar înlocuiţi salata
verde cu ouă şi veţi obţine un burger-omletă perfect.