Vă prezentăm tendinţele în materie de hamburgeri şi diferite sortimente de hamburger

 • streetfood2
 • streetfood3
 • streetfood1

Vă prezentăm tendinţele în materie de hamburgeri şi diferite sortimente de hamburger

Afișat la 18/07/2017

Fără îndoială, putem spune cu uşurinţă că hamburgerii sunt unul dintre cele mai populare preparate din lume. În special în zilele noastre, când conceptul de "street food" este din ce în ce mai răspândit pe întreg mapamondul, putem găsi hamburgeri în orice loc.

Dacă doriţi ca restaurantul dumneavoastră să fie în ton cu tendinţele şi cu acest concept, merită să găsiţi o modalitate să oferiţi hamburgeri. Cu siguranţă nu veţi regreta!

Pe de altă parte, pentru că există o gamă largă de sortimente de hamburgeri, trebuie să vă diferenţiaţi cumva şi să creaţi hamburgeri în stil propriu. Poate nu ne dăm seama de asta, însă există tendinţe diferite în materie de hamburgeri şi acestea se schimbă permanent.

Cel mai important este să uitaţi de hamburgerul tradiţional şi să creaţi ceva nou!


În primul rând, puteţi încerca noi ingrediente. De exemplu, puteţi folosi sosuri preparate "în casă" sau condimente unice. Folosind un sos bine conceput, nu doar creaţi un gust special, dar, datorită "ingredientului secret", invitaţii dumneavoastră vor fi nevoiţi să vină din nou în restaurant.


De exemplu, puteţi să creaţi sortimente de burgeri folosind gusturile tradiţionale ale diverselor ţări. Astfel, veţi atrage persoane cu gusturi speciale, dar, de asemenea, îi veţi determina pe cei care preferă mâncarea tradiţională să îi încerce - până la urmă, este doar un hamburger! :) Folosind motivul călătoriei în jurul lumii, puteţi face promoţii pe termen lung şi să câştigaţi noi invitaţi. În această perioadă, se va dovedi care sunt hamburgerii preferaţi de invitaţii dumneavoastră - apoi, le puteţi oferi din nou acele sortimente. 


Puteţi să înlocuiţi brânza cheddar cu orice alt fel de brânză. Pe lângă varietatea de brânză care există, doar un grup este mai răspândit: cel al iubitorilor de brânză. De asemenea, carnea nu trebuie să fie de vită - acum, în orice loc se pot găsi burgeri de pui sau de peşte. Astfel, puteţi să folosiţi şi sortimente de carne mai speciale - mangaliţa, vânat sau vită Wagyu. Gândiţi-vă numai la burgerii "pulled pork", atât de căutaţi în prezent… deşi nu au nicio legătură cu hamburgerii.


Puteţi să încercaţi să faceţi pe plac şi celor care ţin o dietă specială; de exemplu, puteţi crea sortimente fără gluten, vegetariene sau, pur şi simplu, "light". Cu siguranţă le vor plăcea la nebunie, pentru că oricine vrea să mănânce hamburgeri chiar şi când este la dietă. Poate că la început poate părea ciudat să mănânci hamburgeri fără carne, însă vor fi foarte mulţi cei care vor fi încântaţi să îi încerce.


În cele din urmă, nu trebuie să mai consideraţi că hamburgerii pot fi serviţi doar ca fel principal. Majoritatea ar vrea să mănânce hamburgeri în orice moment al zilei. Astfel, puteţi să creaţi mini hamburgeri, care pot fi serviţi ca aperitiv sau o masă uşoară în timpul verii.


Puteţi se îi serviţi şi la micul dejun - doar înlocuiţi salata verde cu ouă şi veţi obţine un burger-omletă perfect.

 • produse

  804101 Sweet Potato Fries

  Cartofi dulci prăjiţi 9,5 mm

 • produse

  801690 Premium Super Crunch Frites 9,5 mm

  Cartofi prăjiţi Super Crocanţi 9,5 mm

 • produse

  803917 Superlongs Skin On

  Cartofi prăjiţi, Super Crocanţi 9.5mm cu coajă

 • produse

  803575 Super Crunch Julienne

  Cartofi prăjiţi Super Crocanţi 7 mm

 • produse

  801692 Super Crunch Thick Fries

  Cartofi prăjiţi Super Crocanţi 15 mm

 • produse

  805859 supercrunch steakhouse

  Cartofi prăjiţi Super Crocanţi Steakhouse

 • produse

  803774 Pure & Rustic Fries

  Cartofi prăjiţi Pure & Rustic

 • produse

  804866 Supercrunch Thick Cut 9/16

  Cartofi prăjiţi clasici 15 mm

 • produse

  240522 Pommes Frites Steakhouse

  Cartofi prăjiţi Steakhouse