Pentru a veni în întâmpinarea opțiunilor de meniuri pentru platouri am lansat cartofii în coajă tăiați în sferturi sau jumătăți, care vă permit să fiți creativi cu toppingurile și să inventați elemente specifice inedite. Versatilitatea cartofilor în coajă este limitată doar de imaginația bucătarului. Opțiunile sunt nenumărate și profitabile, prezintă costuri modice și aduc profituri mari pentru operatorii din industria alimentară.
În plus, noii noștri cartofi în coajă oferă platforma perfectă pentru a încerca diverse combinații vegetariene pentru clienții care încearcă să reducă pe cât posibil consumul de carne.
Produși din cartofi cu un conținut natural de zahăr mai mare, pentru un gust mai bun, cartofii în coajă de la Aviko pot fi prăjiți sau preparați în cuptor și își mențin o textură crocantă în exterior în orice condiții.
Pentru inspirație, am creat o serie de rețete inovatoare, printre care Super-alimente verzi, Ardei iuți și Curry cu năut și spanac - toate pot fi consultate aici.
Pentru a beneficia de posibilitățile nelimitate pe care vi le oferă cartofii în coajă umpluți contactați un consultant chiar acum!