Urmați tendințele!

  • burger2
  • Burger Slider premium fries
  • burger and fries

Urmați tendințele!

Afișat la 10/11/2016

Oferta de servicii alimentare este supusă unor modificări dinamice, conformându-se noilor tendințe sociale. Avem mai puțin timp pentru gătit acasă - și, în același timp, ne face mare plăcere să ne petrecem timpul afară din casă. Căutăm locurile cu un mediu prietenos și cu un concept original, care, de asemenea, ne pot surprinde prin noutățile culinare. Ne plac la nebunie noile experiențe!

Burgerii, care sunt acum în mare vogă, sunt pregătiți din carne premium, de înaltă calitate. Astfel, aceștia nu pot fi serviți cu garnituri de slabă calitate. De asemenea, pentru a atrage clienții și pentru a se remarca în rândul concurenței, restaurantele ar trebui să introducă și alte tipuri de cartofi prăjiți în meniurile lor. 

Ce tip de cartofi prăjiți caută consumatorii?

Extra crocanți

Cu un strat crocant la exterior, moi și delicați în interior - așa cum sunt cartofii noștri Super Crunch
Încercați: Cartofi prăjiți Super Crunch 9,5 mm, Cartofi prăjiți Super Crunch 9,5 mm cu coajă, Super Crunch Julienne 7 mm, Super Crunch 15 mm, Super Crunch Steakhouse.

Modern și original

încurajăm un nou gust și un nou aspect :)
Cartofii dulci prăjiți corespund în mod ideal

Dimensiune XXL

gust intens de cartofi - cartofii prăjiți XXL, tăiați la dimensiunea de 15 mm, Classic Fries 15 mm, reprezintă alegerea perfectă!

Cu aspect de casă

cu tăieturi și lungimi neregulate - acestea sunt avantajele suplimentare ale Country Cooking Pure & Rustic Fries sau ale variantei moderne La Cuisine BelgeArtisan Fries.