Tendința fast-food vegetarian este vedeta momentului!

  • vegan fast food 1
  • Vegan Guacamole Half Potoat Skins
  • Platou vegetal pentru împărțit

Tendința fast-food vegetarian este vedeta momentului!

Afișat la 05/09/2019

Odată cu creșterea popularității stilurilor de alimentație vegane și vegetariene a sporit și cererea globală de alimente pe bază de plante. Valoarea pieței de produse vegane și vegetariene va ajunge la 5 miliarde de dolari până în anul 2020 (Fitt Insider).

În Europa apar din ce în ce mai multe restaurante ale căror produse nu sunt pe bază de carne - și se pare că tendința va rezista. Pentru operatorii de pe piața alimentației publice, aceasta este o bună ocazie de a construi relații și mai solide cu consumatorii pe care îi servesc. În condițiile în care 70% din populația lumii fie reduce consumul de carne, fie elimină acest produs din alimentație (GlobalData), este esențial să adăugați în meniu opțiuni pe bază de plante.

Trecerea către planuri de alimentație fără carne este inițiată în principal de generațiile mai tinere. Atunci când iau decizii la cumpărături, tinerii țin cont în special de sursa alimentelor, de chestiuni ce țin de bunăstarea animalelor și de impactul asupra mediului. Astfel, sunt dispuși să plătească mai mult pentru astfel de "etichete curate".

Totuși, nu este suficient doar să adăugăm "un preparat pe bază de plante" pentru a obține o cotă corectă din piața de 5 miliarde de dolari. Originalitatea și flexibilitatea meniului rămân totuși factorul-cheie pentru succes. În plus, mâncarea vegană nu trebuie să fie fadă și insipidă. Acest stil de alimentație nu înseamnă doar pastă de avocado și smoothie de țelină. Non-veganii care uneori urmează dieta vegană - numiți deseori "flexitarieni" - caută opțiuni care să satisfacă atât stilul de alimentație, cât și preferințele în materie de gust și aromă. Pentru persoanele care preferă junk-food vegan, vestea bună este că preferința pentru alimente ce nu se bazează pe carne este vizibilă și aici, astfel că opțiunile devin mai variate. Încercați să experimentați puțin și să creați un platou vegetarian sau tacos vegetarian cu Gustări picante cu porumb dulce și sos mexican pentru consumatorii dumneavoastră care preferă stilul vegetarian.

Acum puteți economisi și timp când căutați produsele potrivite dacă folosiți noile filtre VEGAN & VEGETARIAN în aplicația AvikoPRO. Pentru o ofertă personalizată, adaptată cerințelor din ce în ce mai mari de meniuri flexibile, contactați consilierii noștri.