PROVOCAREA CORONAVIRUSULUI PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ: CUM PUTEM LIVRA?

  • delivery Super Crunch Fresh Aviko 1

PROVOCAREA CORONAVIRUSULUI PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ: CUM PUTEM LIVRA?

Afișat la 23/03/2020

Focarul Coronavirus reprezintă o amenințare reală pentru operatorii de servicii alimentare. Există deja semne din unele zone că răspândirea virusului generează comenzi solide de livrare a alimentelor, deoarece școlile sunt închise și angajații sunt îndemnați să lucreze de acasă. Jucătorii serviciilor alimentare se vor confrunta, fără îndoială, cu provocări precum lipsa de personal și întreruperile aprovizionării. Operatorii pentru a-și asigura afacerile vor trebui să aplice modificări strategice în modul de funcționare. Este clar că este nevoie de acțiune foarte rapid, ceea ce nu este o sarcină ușoară.

Jucătorii serviciilor alimentare vor face bine dacă își îmbunătățesc parteneriatul cu platformele de livrare. Aplicațiile populare de livrare a alimentelor au început deja să implementeze renunțări la "fără contact" pentru a reduce riscul răspândirii noului coronavirus.

Având în vedere posibilele întreruperi de aprovizionare, jucătorii de servicii alimentare și partenerii lor din lanțul de aprovizionare ar trebui să discute un plan pentru abordarea provocărilor și oportunităților potențiale. O acțiune a partenerilor de aprovizionare este esențială aici, de asemenea, atunci când vine vorba de alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine pentru livrare.

Rolul nostru, în calitate de partener, este de a ajuta operatorii de servicii alimentare să-și păstreze afacerea prin asigurarea de aprovizionare și consiliere cu privire la cele mai bune soluții de livrare, având în vedere deficitul de forță de muncă, problemele de siguranță și timpul de pregătire. Nu mai vorbim, majoritatea clienților încă se așteaptă să primească masa caldă și gustoasă. Cum să îmbrățișăm atât gândirea strategică, cât și problemele de siguranță?

Accesați pagina segmentului de livrări și vedeți care produse se potrivesc cel mai bine în scopuri de livrari / pentru acasă