gn gratin gn gratin 2
  • gn gratin 1
    GN gratin

Noii cartofi gratinați pentru tăvi gastronorm

  • gn gratin 2
  • gn gratin 1
  • gn gratin

Noii cartofi gratinați pentru tăvi gastronorm

Afișat la 15/11/2017

Noii cartofi gratinați pentru tăvi gastronorm Aviko, o garnitură de înaltă calitate, cu gust grozav, creată specific pentru a ajuta firmele de catering să facă față provocărilor actuale ale industriei alimentare.

Sectorul de catering se confruntă cu provocări din ce în ce mai mari, cum ar fi reducerea bugetelor, a marjelor de profit, forță de muncă insuficient pregătită, cerințe de reglementare mai stricte și solicitări tot mai exigente. Toate acestea au condus la necesitatea creării unor produse de nouă generație de înaltă calitate, convenabile și consistente, care aduc plusvaloare meniului. De asemenea, este esențial să fie obținute economii semnificative în ceea ce privește timpul, forța de muncă și costurile, fără să fie afectate gustul și textura.

Bucătăriile care deservesc un număr mare de solicitări într-un timp scurt (de exemplu: cantinele) pot avea succes numai dacă funcționează conform unui sistem strict bine gândit. Cartofii gratinați Aviko GN - pentru tăvi gastronorm - este chiar soluția perfectă pentru bucătăriile organizate astfel. Acești cartofi gratinați au fost creați cu gândul la dimensiunea tăvilor gastronorm de la nivel mondial, care pot fi găsite de obicei în orice bucătărie comercială din lume.

Este un produs congelat, din felii de cartofi Aviko preparați la abur și sos de smântână cremos tradițional.

Cum se folosesc cartofii gratinați GN? Este foarte simplu: 1 pungă cartofi gratinați Aviko GN = ½ tavă GN, 2 pungi cartofi gratinați Aviko GN = 1/1 tavă GN.

Punga de cartofi gratinați GN are un sistem de deschidere prin perforare ușor de folosit - deci punga de cartofi este ușor de vărsat. Conținutul pungii de cartofi gratinați Aviko GN trebuie întins în tava GN - scuturați tava și gătiți la 180°C cu abur 100% în cuptorul combi-steamer timp de 20 de minute.

Rezultatul final este întotdeauna același - o tavă plină de felii de cartofi gratinați cremoși, fermi, cu gust intens, gata de servire. Toate acestea pot fi obținute în mod rapid și igienic. Fără pierderi de produs - eficiență 100%.

Noul produs Cartofi gratinați pentru tăvi gastronorm este disponibil în cutii 4 x 2,5 kg cu termen de valabilitate de 6 luni și poate fi pregătit în cuptor sau cuptorul combi-steamer.