Obiceiuri de consum ale generației Y pe care ar trebui să le cunoască restaurantele

  • millenials 1

Obiceiuri de consum ale generației Y pe care ar trebui să le cunoască restaurantele

Afișat la 11/06/2018

Nu este niciun secret că puterea de cumpărare a generației Y este cea mai mare de pe piață în prezent - aceasta este lumea lor! Astfel, este crucial să înțelegem ce cumpără și care este diferența dintre ei și părinții lor.

Să analizăm îndeaproape obiceiurile de consum ale acestora.

Generația Y este puternic orientată către comoditate, fiind mai puțin dispusă să gătească și, astfel, mănâncă la restaurant mai mult decât orice altă generație. În plus, stilul lor de viață agitat a creat cererea pentru mâncare cu consum rapid, din mers. În loc să consume micul-dejun, prânzul și cina în mod tradițional, generația Y apelează adesea la gustări, care sunt comode pentru stilul lor de viață, în mișcare. Ei caută opțiuni rapide, iar acest lucru ar trebui să determine proprietarii și managerii de restaurante să-și regândească oferta către clienți. Sunt puține tendințe care intenționează să influențeze sectorul, prin implicare emoțională și experiențe plăcute pentru sănătate și consum, precum și prin locuri inovatoare, ca teme-cheie despre care se preconizează că se vor dezvolta în următoarele luni.

Categoria gustărilor și aperitivelor congelate înregistrează o dezvoltare tot mai mare, consumatorii solicitându-le mult mai frecvent decât în trecut. Ca răspuns la această tendință, Aviko oferă o gamă largă de aperitive. Aperitivele oferă consumatorilor posibilitatea de a încerca în același timp mai multe opțiuni. Pentru clienții dumneavoastră vegetarieni, puteți să alegeți opțiuni vegane, cum ar fi: Spicy Sweet Corn Bites - gustările condimentate cu porumb dulce sau Onion Rings - inelele de ceapă. Pentru cei care preferă atât experiențe plăcute de consum, cât și opțiuni sănătoase, puteți să serviți Sweet fries - cartofi dulci prăjiți.Nu uitați de amatorii de dulciuri și serviți-i cu Churros. Alegeți un produs care produce, efectiv, poftă!

În afara gustărilor, și consumul unei "mese" adecvate, din mers, devine din ce în ce în ce mai popular. Încercați și experimentați această tendință prin produsul Aviko, Jacket Potatoes - cartofi întregi în coajă, precopți - disponibili atât congelați, cât și refrigerați, în dimensiune L sau XL. Cu coajă crocantă și mijloc moale, Jacket Potatoes - cartofii întregi în coajă, precopți sunt gata de încălzit, de mixat și de servit, oferind permanent un produs de calitate, ideal pentru aglomerația de la prânz.

Nu uitați să serviți gustări care să ajungă direct pe Instagram - modul de prezentare nu a fost niciodată atât de important! Contactați consultantul dumneavoastră Aviko pentru suport, materiale promoționale și sfaturi despre modul de servire a generației Y.