Îndrăzniți să încercați prospețimea!

  • chilled products 1
  • chilled products 2
  • chilled products 4
  • chilled products 3

Îndrăzniți să încercați prospețimea!

Afișat la 01/10/2019

Bucătăriile restaurantelor sunt locuri extrem de solicitante, în special în timpul orelor de vârf, atunci când fiecare secundă contează. Pentru a le oferi clienților dumneavoastră cea mai bună experiență este indicat să reevaluați fluxul de lucru și să vă stabiliți prioritățile pentru a controla eficient timpul petrecut în bucătărie.

Oricine a curățat vreodată cantități uriașe de legume știe cât de mult poate dura această activitate, și chiar dacă mulți bucătari cred că este crucial ca totul să fie pregătit de la zero, nu este întotdeauna o decizie înțeleaptă să pierdeți timpul tăind totul la mână. În plus, consecvența ingredientelor și a preparatelor reprezintă un aspect extrem de important în industria alimentară.

Dacă doriți varietate bogată de prospețime în farfurii și mai puțină implicare a personalului în activitățile simple din bucătărie, încercați produsele refrigerate Aviko.

Principalul beneficiu al gamei de produse refrigerate este faptul că acestea pot fi folosite imediat. Fiind complet preparate, ele reprezintă un element extrem de versatil, ideal pentru a fi utilizat în bucătăriile aglomerate. Produsele refrigerate pot fi folosite ca bază de preparare, pe care bucătarii să o completeze cu aportul creativ personal. De asemenea, sunt extrem de convenabile, reducând semnificativ timpul de preparare, dar menținând totodată valorile nutritive ale cartofilor. Produsele refrigerate de la Aviko sunt gata să fie încălzite, oferind calitate consecventă, pe parcursul întregului an. Termenul de valabilitate mare după data de producție (cartofi prăjiți - 21 zile, specialități - 3 luni) vă ajută să reduceți cantitatea de alimente irosite.

În cadrul gamei de produse refrigerate am ales varietatea ideală de cartofi pentru fiecare sortiment, în funcție de metoda de preparare principală. Spre exemplu, pentru cartofii mini Parisienne utilizăm Hansa - un sortiment cu miez galben, cu textură ceroasă, potrivit pentru fierbere. Pentru cartofii gratinați Dauphinois și produsele feliate sau tăiate, folosim o varietate care ne permite să obținem textura corectă. Pentru cartofii în coajă este nevoie de un alt sortiment, căci în acest caz mai importante decât miezul sunt coaja, dar și textura și aroma cartofilor.

Doriți să încercați gama noastră de produse refrigerate? Vă rugăm să contactați reprezentantul nostru de vânzări și să solicitați o mostră.