Explorați ambalajele inovative de la Aviko

  • Aviko Innovative packaging

Explorați ambalajele inovative de la Aviko

Afișat la 12/10/2020

Pe măsură ce numărul persoanelor care își comandă mâncare online crește, sporesc și îngrijorările operatorilor din industria alimentară care vor să ofere livrare la calitate de restaurant. Nimănui nu-i place ca mâncarea comandată să fie înmuiată de la condens, sau rece, toți vrem să fie cât mai proaspătă.

Această pretenție se referă în special la cartofii prăjiți, întrucât percepția generală asupra cartofilor prăjiți livrați acasă este că de multe ori aceștia sunt prea moi și îmbibați în ulei. Totuși, vestea bună este că 83% dintre clienți ar comanda cartofi prăjiți mai des, dacă ar ști că îi primesc mereu calzi și crocanți (Cercetare de piață, Toluna Germania, August 2017). Din acest motiv vă prezentăm o inovație revoluționară - ambalajele cu orificii de ventilare de la Aviko.

 

Cum funcționează ventilația?

Principalul dușman al cartofilor crocanți este umezeala. Atunci când, imediat după ce au fost prăjiți, cartofii prăjiți sunt așezați într-un recipient închis, ei degajă o anumită cantitate de abur, care se depune pe capacul respectivului recipient și formează condens. Acest condens picură apoi pe cartofii prăjiți, făcându-i să se înmoaie. Tehnologia de ventilare de la Aviko permite aburului să iasă din recipient, prevenind astfel formarea condensului. În acest fel, cartofii prăjiți nu se înmoaie în condiții de livrare, iar mâncarea comandată sau luată la pachet își menține gustul și textura, deci și calitatea de restaurant.

În afară de aspectele practice, ambalajele de la Aviko au și un design atractiv, ideal pentru a fi prezentat pe Instagram și care cu siguranță va fi pe placul clienților tineri. Împreună cu kitul pentru personalizare, aceste ambalaje reprezintă o ocazie excelentă pentru a vă face restaurantul să se diferențieze și pentru a crea o relație de durată cu clienții.