Cum să serviți cu succes grupuri mari de clienți în timpul Sărbătorilor?

  • Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend
  • Aviko Spinach Emmentaler Gratin Kipfilet Hennepzaad En Spinaziepesto Liggend
  • Aviko_Spinach Emmentaler Gratin_doperwten linzenkoekjes tzatziki_liggend

Cum să serviți cu succes grupuri mari de clienți în timpul Sărbătorilor?

Afișat la 17/12/2019

În pragul Sărbătorilor de iarnă oamenii sunt dornici să socializeze și să servească masa în oraș - mai mult decât în orice altă perioadă a anului. Este un semn pentru oportunitățile de care pot profita operatorii ambițioși și întreprinzători din industria alimentară pentru a-și crește vânzările în timpul Sărbătorilor.

În această perioadă agitată este foarte posibil ca profitul restaurantului dumneavoastră să crească semnificativ, însă poate fi vorba și de un test provocator, mai ales dacă spațiul din bucătărie este limitat iar timpul de preparare e redus. Să nu mai vorbim de faptul că toți clienții se așteaptă să le fie oferite preparate inovatoare în timpul Sărbătorilor. Cum să abordați o gândire creativă, dar și strategică în același timp? Cum să vă deosebiți de competiție?

Nu știți de unde să începeți? Nu vă faceți griji! Suntem pregătiți să vă ajutăm să vă faceți afacerea mai profitabilă!

Atunci când planificați oferta, este esențial să aveți în vedere faptul că elementele din meniu trebuie:

  • să fie ușor de preparat
  • să permită servirea rapidă în perioadele de vârf
  • să fie gândite având în vedere profitabilitatea
  • să fie servite într-un mod original și apetisant

Așa sunt cartofii gratinați de la Aviko. Plini de savoare, foarte rentabili și extrem de versatili, cartofii gratinați vor aduce un plus de inovație în meniul dumneavoastră de sezon. Pot fi serviți în decurs de până la 60 de minute după preparare, prin urmare sunt ideali pentru petreceri mari sau pentru servicii de catering la diverse evenimente. Făcuți din ingrediente de calitate superioară, cartofii gratinați sunt ușor de preparat din forma congelată și până la servire și garantează un rezultat perfect de fiecare dată. Un punct în plus îl constituie faptul că produsele sunt cuantificabile (un pachet conține o cantitate stabilă și cartofii au o greutate constantă pentru fiecare bucată - 35 g, 75 g sau 100 g), ceea ce permite un calcul transparent al costurilor.

Ajutați-vă clienții să simtă spiritul Crăciunului alegând cartofi gratinați din oferta variată pe care o propune Aviko:

... și NOU Cartofi gratinați cu spanac și brânză Emmental de la Aviko - vă vor ajuta să includeți ingrediente mai sănătoase și mai ușoare în meniul de Sărbători! Cum cererea de produse cu etichetă "curată" e din ce în ce mai mare, Aviko a găsit modalitatea de a atinge echilibrul ideal între mâncare sănătoasă și răsfăț culinar.

 

produse

Aviko_Spinach Emmentaler Gratin_doperwten linzenkoekjes tzatziki_liggend

Gratins Spinach Emmental 6x1500g