gratins 5 gratins 6

Creșteți-vă profitul de Crăciun

  • gratins 1
  • gratins 5
  • gratins 3
  • gratins 4
  • gratins 2
  • gratins 6

Creșteți-vă profitul de Crăciun

Afișat la 28/11/2018

Cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, acum este momentul potrivit pentru a începe să pregătiți meniuri speciale pentru apropiatele întruniri de familie, evenimente de Crăciun organizate de firme, petreceri de Revelion și altele.

Pentru cei care lucrează în domeniul alimentației publice, fiecare dintre cele enumerate anterior poate fi un eveniment stresant, mai ales când spațiul din bucătărie este limitat și timpul ce poate fi alocat preparării este și el redus. În afară de aceste aspecte, mai există și dificila întrebare "Cum îmi pot diferenția ofertele de cele ale competitorilor mei?", pentru că toată lumea se așteaptă să veniți cu idei inovatoare, căutând totodată și noi experiențe culinare. În ciuda tuturor provocărilor, este o perioadă extraordinară pentru a crește veniturile. Ținând cont de această oportunitate, toți operatorii ar trebui să se asigure că meniul lor este optimizat pentru a aduce profit de Crăciun. Nu știți de unde să începeți? Nu vă faceți griji! Suntem pregătiți să vă ajutăm să vă faceți afacerea mai profitabilă!

Atunci când planificați oferta, este esențial să aveți în vedere faptul că elementele din meniu trebuie:

  • să fie ușor de preparat
  • să permită servirea rapidă în perioadele de vârf
  • să fie gândite având în vedere profitabilitatea
  • să fie servite într-un mod original și apetisant

Așa sunt cartofii gratinați de la Aviko. Plini de savoare, foarte rentabili și extrem de versatili, cartofii gratinați vor aduce un plus de inovație în meniul dumneavoastră de sezon. Pot fi serviți în decurs de 60 de minute după preparare, prin urmare sunt ideali pentru petreceri mari sau pentru servicii de catering la diverse evenimente. Făcuți din ingrediente de calitate superioară, cartofii gratinați sunt ușor de preparat din forma congelată și până la servire și garantează un rezultat perfect de fiecare dată. Un punct în plus îl constituie faptul că produsele sunt cuantificabile (un pachet conține o cantitate stabilă și cartofii au o greutate constantă pe bucată - 35 g, 75 g sau 100 g), ceea ce permite un calcul transparent al costurilor.

Ajutați-vă clienții să simtă spiritul Crăciunului alegând cartofi gratinați din oferta variată pe care o propune Aviko:

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.