Churros - o gustare de neratat la târgurile de Crăciun!

  • churros 2
  • churros 6
  • churros 5
  • churros 4
  • churros 3
  • churros 1

Churros - o gustare de neratat la târgurile de Crăciun!

Afișat la 05/12/2019

A început sezonul sărbătorilor de iarnă și în toată țara se organizează târguri de Crăciun! Aici puteți să găsiți cadouri minunate și unice, dar puteți și să vă încălziți gustând preparate delicioase. Mâncarea este un element extrem de important al experienței de a vizita târguri de Crăciun.

Dacă afacerea dumneavoastră se bazează pe mâncare, atunci o gheretă stradală este o oportunitate excelentă de a face profit cu ocazia Crăciunului. Numai că, la fel ca în orice activitate, este nevoie de foarte multă muncă pentru a găsi un concept vandabil care să aducă rezultatele financiare preconizate proporțional cu timpul consumat. Nu uitați că la târgurile de Crăciun se pune preț, la propriu și la figurat, pe originalitate, iar vizitatorii sunt foarte dispuși să guste mâncăruri noi. Totodată, este bine să simplificați puțin lucrurile, menținând totodată elementele speciale și obținând profit. Nu sunteți sigur cum să combinați aceste aspecte? Alegeți un produs original care poate fi preparat foarte rapid! Sugestia noastră - gustările spaniole churros!

Deși se prepară cu ușurință, pregătirea "de la zero" poate fi prea complicată și poate dura prea mult timp în orele de vârf. Noi suntem aici să vă oferim soluția perfectă - Churros congelați de la Aviko. În oferta Aviko sunt disponibile două forme diferite: churros drepți și churros rotunzi. Toate bucățile de churros de la Aviko au aceeași greutate (11 grame sau 18 grame, în funcție de formă), prin urmare costul per porție poate fi controlat cu ușurință.

Aceste gogoșele tradiționale spaniole sunt o gustare decadentă perfectă! Sunt ideale pentru a fi înmuiate în cafea sau în ciocolată. De asemenea, se potrivesc perfect cu scorțișoară sau zahăr pudră. Este gustarea pe care amatorii de deserturi nu trebuie să o rateze anul acesta!

Pe măsură ce veți reuși să încălziți vizitatorii târgului de Crăciun cu churros de la Aviko, inima lor se va încălzi și ea în luminile atmosferei de sărbătoare!

Haideți să facem lunile de sărbătoare să fie cât mai dulci posibil!