Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 4 Liggend Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 2 Liggend

CHURROS LA PACHET

CHURROS LA PACHET

Afișat la 14/06/2019

Food truck-urile au dat o lovitură puternică industriei restaurantelor. Adoptarea unui stil de viață aglomerat și preferința consumatorilor aflați în permanentă mișcare pentru mâncare de calitate, la prețuri bune și în condiții convenabile, au dus la o creștere continuă a afacerilor de tip „street food”. Suntem în pragul verii, care este anotimpul ideal pentru afacerile cu food truck-uri! Nu ratați ocazia!

Dacă deja faceți parte din industria "street food", pregătiți-vă să oferiți nenumărate soluții pentru gustări, care vor revoluționa meniul și vor convinge clienții să revină la dumneavoastră! Consumatorii vor arome și texturi noi, precum și combinații unice - iar această preferință este "motorul" ce alimentează tendința "street food". Hot dog-ul și burgerii standard nu mai mulțumesc pe nimeni! Încă nu știți cu ce să înlocuiți aceste preparate? Nu vă faceţi griji! Avem o idee care vă poate aduce un profit financiar semnificativ - o gustare dulce care îi va uimi pe clienții dumneavoastră: prăjiturele Churros Gurmanzii le vor adora!

806652 Straight Churros

Acest preparat delicios, originar din Spania, câștigă rapid popularitate și în multe alte țări.

Se servește cu zahăr pudră și/sau ciocolată topită. Totuși, aceste prăjiturele pot fi servite și în alte combinații - mai suprinzătoare, mai apetisante și mai trendy. Prăjiturelele Churros de la Aviko pot fi servite fără probleme împreună cu înghețată, într-o combinație delicioasă. Nu este un preparat dificil de realizat, dar este extraordinar de gustos!

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi reprezentanţii noştri de vânzări.