Cartofi prăjiți în aer liber – alegeți Super Crunch Premium și vara!

  • Super Crunch Premium

Cartofi prăjiți în aer liber – alegeți Super Crunch Premium și vara!

Afișat la 24/07/2022

Acum, în toiul verii, toată lumea este în vacanță și în excursie.

Vremea bună și traficul crescut pun restaurantele și restul industriei gastronomice în fața unor noi provocări și oportunități. Vara este perioada meselor rapid disponibile care pot fi consumate chiar și în timpul unei deplasări, iar terasele și curțile interioare sunt pline de cei dornici să ia prânzul și cina. Ce puteți pregăti pentru ei? Gama Super Crunch Premium de la Aviko vă vine în ajutor.

Cartofii prăjiți sunt una dintre cele mai populare garnituri - și nu numai! Sunt, de asemenea, un fel de mâncare ce poate fi consumat ca atare, un favorit pe care îl puteți lua cu voi la o plimbare prin oraș sau pe care îl puteți cumpăra pe plajă. Disponibili în 7 dimensiuni diferite de tăiere, cartofii prăjiți Super Crunch Premium au în comun faptul că în timpul producției sunt acoperiți cu un strat special fără gluten, ceea ce îi face nu numai să rămâne calzi, ci și crocanți pentru o perioadă lungă de timp după prăjire. Învelișul din făină de orez conferă tuturor sortimentelor de cartofi prăjiți Super Crunch o textură crocantă de lungă durată, de până la 20 de minute. Astfel, clienții vor avea parte de o experiență perfectă cu cartofi prăjiți chiar dacă nu îi mănâncă pe loc. Pot fi serviți cu un sos de casă la prânz, la cină sau ca o gustare ușor de luat la pachet.  

Ca garnitură, puteți alege cartofii prăjiți proaspeți și crocanți Super Crunch Premium pentru a însoți fripturile de vară și preparatele la grătar. Clienții vor fi cu siguranță recunoscători pentru textura crocantă, care se va menține în timpul cinei și va însoți conversațiile care se prelungesc până noaptea târziu în aer liber. În plus, cartofii prăjiți de diferite dimensiuni de tăiere sunt un acompaniament excelent pentru carnea și legumele suculente. Recent au fost adăugate două noutăți în gamă: cartofii pai extra-subțiri de 6 mm "Skinny", disponibili în două variante: atât obișnuiți, cât și cu coajă. Bineînțeles, dimensiunile de tăiere populare sunt încă disponibile - de la steakhouse, sortimentul cel mai gros, până la variantele de 18, 15, 9,5 și 7 mm, printre care veți găsi cu siguranță una care să se potrivească imaginii restaurantului vostru și gusturilor clienților care vă vizitează.  

Categoria "Premium" din denumire semnalează faptul că această gamă are specificații mult mai stricte pentru lungimea feliilor de cartofi, astfel că acestea sunt mai uniforme și mai lungi decât în cazul cartofilor prăjiți obișnuiți. Acest detaliu nu este important doar pentru valoarea vizuală, ci și pentru a face porționarea mult mai ușoară. În plus, la fel ca alte produse Aviko, și cartofii prăjiți Super Crunch Premium congelați pot fi preparați într-o singură etapă, în friteuză sau în cuptor, în doar câteva minute, și astfel servirea clienților poate să fie și mai ușoară și rapidă.