AvikoPRO - noi caracteristici și posibilități pentru utilizatori

AvikoPRO - noi caracteristici și posibilități pentru utilizatori

Afișat la 15/03/2019

AvikoPRO - aplicația culinară Aviko ce poate aduce inspirație în bucătăria dumneavoastră. Puteți avea cu ușurință acces la rețete cu produse pe bază de cartofi sau puteți răsfoi catalogul de produse după bunul plac - oricând și oriunde. Dacă aveți întrebări, contactați echipa de vânzări Aviko prin intermediul aplicației AvikoPRO. Cel mai mare avantaj - sunteți conectați online la noutățile Aviko, noutăți despre tendințe și informații privind piața.

Recent am introdus o nouă funcționalitate pentru AvikoPRO. Ce este nou? Am adăugat un buton video la meniul principal. Datorită acestui buton puteți vedea filmulețe cu rețete direct în aplicație - nu mai trebuie să le căutați pe Google sau pe YouTube.

Videoclipurile pot fi filtrate în funcție de ocazia pentru care pregătiți rețetele sau în funcție de tipul de produse care vă interesează. Atunci când aplicați un filtru, vor fi afișate videoclipuri care corespund respectivului filtru.

Deși aveți la dispoziție videoclipul, puteți apăsa pe butonul "Detalii despre produse" pentru a afla mai multe informații despre produs sau pentru a vă inspira.

Și nu doar atât! În ecranul video veți descoperi cea de-a doua funcționalitate nouă - butonul de partajare. Datorită acestuia, acum puteți partaja videoclipuri sau produse cu prietenii dumneavoastră prin intermediul tuturor canalelor pe care le utilizați!

Aplicația este compatibilă cu sistemele iOS și Android și poate fi descărcată GRATUIT din magazinul de aplicații. [link către pagina de descărcare Apple și Android]

În prezent vă oferim peste 150 de rețete și 35 de videoclipuri. Dar nu ne vom limita la atât! Vor fi încărcate și multe alte rețete, așa că dacă aveți nevoie de puțină inspirație, nu ezitați să includeți rețetele noastre în meniul dumneavoastră. Soluțiile la îndemână sunt pregătite. Voi sunteți?

google play

app store