ALĂTURAȚI-VĂ tendințelor și… DISTRACȚIEI

  • Zielona focaccia z  papryką, cebulą, ogórkiem i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili   serowymi z chili
  • Bogate i soczyste szaszłyki z krewetkami i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili
  • Słoneczne ziemniaczane wariacje z pikantnym dipem dyniowym
  • Wegańskie tacos z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi i meksykańską salsą
  • Zielona, wisenna sałatka z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi, kozim serem i grilowaną papryką
  • Ostre koreczki koktajlowe z mozzarellą, pomidorkami koktajlowymi i z pikantnymi przekąskami kukurydzianym
  • Przepyszna płyta wegetariańska dla 2 osób

ALĂTURAȚI-VĂ tendințelor și… DISTRACȚIEI

Afișat la 12/04/2018

Timpul petrecut pentru socializare în restaurante continuă să fie o tendință de actualitate. Nu urmărim să mâncăm doar „de foame”, ci, de asemenea, ne face plăcere să ne întâlnim cu alți oameni și să petrecem timp cu aceștia. Gustări, preparate împărțite și eșantionări în permanență - experiența de a mânca devine tot mai populară.

Consumatorii, tot mai pretențioși, doresc o ofertă de gustări mai surprinzătoare decât simplele chipsuri sau alune. Mâncarea de tip "finger food" se aliniază acestei tendințe.

Conceptul Aviko "Share the fun" se potrivește perfect ocaziilor de mâncare rapidă în condiții plăcute ("casual eating").

Este foarte ușor să creați mixuri unice de produse "Share the fun" combinând produsele din gama largă de aperitive Aviko. Recent, gama largă a aperitivelor Aviko disponibile în regiunea CEE a fost extinsă cu trei noi produse.  În plus, două dintre ele se adresează veganilor, oferind, astfel, un răspuns convingător pentru tendința vegetariană tot mai intensă.    

Spicy Sweet Corn Bites  (vegan) - porumbul dulce ca ingredient principal (45%), în combinație cu un înveliș crocant care atrage vizual, face ca acest aperitiv de 15 grame să fie un produs foarte versatil:  gustare "finger food" vegetală (de ex., cu sos dulce picant), parte a unui platou împărțit, ca topping pentru salate sau ca ingrediente pentru wrap-uri.

Faptul că acest produs poate fi preparat atât în dispozitivele pentru gătire rapidă, cât și în cuptor /friteuză îl face cu atât mai atrăgător pentru clienți, iar persoanele care doresc o opțiune mai sănătoasă (cu mai puține grăsimi) vor fi mulțumite de acest produs.

Spicy Sweet Corn Burger (vegan) - aproape aceleași ingrediente ca cele ale  gustărilor picante din porumb dulce (doar cu mai mult porumb dulce - 46%), însă are formă și greutate diferite per bucată (100 g), ceea ce înseamnă, de asemenea, noi posibilități variate:  puteți să îl serviți ca burger "tradițional", cu cartofi prăjiți și să vă creați propria ofertă premium de burgeri sau puteți să îl tăiați în bucățele și să îl includeți într-un mix "Share the fun" sau kebab cu legume sau în alte aperitive Aviko.

Cele două produse noi din porumb dulce au un gust ușor afumat, ceea le conferă un gust unic foarte plăcut și evidențiază aceste produse în cadrul ofertei.   

Crispy Chili Cheese Bites  (18.5 g per buc.) - gustările din brânză cu piper verde și mirodenii, în aluat, pot să aducă un plus unui platou împărțit în stil mexican.    Crocante la exterior și cu umplutură din brânză moale, picantă, creează o experiență grozavă pentru gusturi. Forma și dimensiunea acestui aperitiv îl fac perfect pentru un mix "Share the fun", în salată, lipie și ca parte  a multor alte idei culinare.

Poftă bună!