Preparare
Încălziți cuptorul la 150ºC. Ceapa, ardeiul iute, usturoiul, frunzele de dafin și cidrul sau supa se pun într-o tavă. Carnea de porc se pune deasupra și se acoperă cu folie de aluminiu, după care se lasă la rumenit în cuptor timp de 4-5 ore. Se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească. Carnea de porc se pune pe tocător și, folosind două furculițe, carnea se mărunțește, îndepărtând bucățile mari de grăsime. Cartofii întregi în coajă Aviko se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru toppingul picant, se amestecă ingredientele și se asezonează după gust. Se asamblează tăind cartofii în jumătăți și pe deasupra se pune carne de porc și topping picant.
Sfaturi de preparare
Nu aveți timp să gătiți carne de porc? Cumpărați-o gata preparată! Încercați să folosiți diferite tipuri de varză pentru topping sau schimbați maioneza cu alt sos preferat.