Taco vegetal cu gustări picante din porumb dulce și sos mexican
Preparare: Gustările picante din porumb dulce se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se toacă coriandrul și frunzele de salată. Roșiile și ceapa se taie cubulețe. Se amestecă cu frunzele tocate, porumbul și fasolea. Se asezonează sosul cu ulei de măsline, sare și piper.
-
Gustări picante din porumb dulce, 1 kg.
- taco - mici, gata preparate, 60-70 buc.
- coriandru proaspăt, după gust
- roșii, 250 g.
- mix de salată verde, 2-3 pungă
- ceapă roșie, 2-3 buc.
- fasole roșie, 1 conservă
- porumb, 1 conservă
- ulei de măsline, 100 ml.
- sare și piper negru, după gust
Servire: Puneți o gustare picantă din porumb dulce în mijlocul
fiecărui taco și adăugați puțin sos. Serviți câteva porții pentru a
împărți, împreună cu o porție suplimentară de sos, într-un bol
separat.
Sfaturi de preparare: Încălziți puțin bucățile de taco timp de
1-2 minute în cuptor.