Preparare:
Dovleacul se curăță, se îndepărtează semințele și se taie în
cuburi de aprox. 2 x 2 cm. Cuburile se așază pe hârtie de copt și
se stropesc cu puțin ulei de măsline. Se coc în cuptorul
preîncălzit la 200 °C timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie
și capătă o culoare maro deschis. Dovleacul se lasă la răcit (se
asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat).
Pregătiți un dressing (vinegretă) din 2 părți de ulei de măsline
și o parte de oțet balsamic. Adăugați puțină miere, sare și
piper.
Gustările de Halloween se pregătesc conform instrucțiunilor de pe
ambalaj. Așezați frunzele de fetică pe o farfurie sau într-un bol
și presărați dressing. Adăugați dovleacul copt și nucile (rumenite
ușor la tigaie fără ulei) pe deasupra și finisați cu gustări de
Halloween proaspăt pregătite.
Poftă bună!