Sferturi de cartofi în coajă cu umplutură de avocado

  • Quarter potato skins with avocado filling

Sferturi de cartofi în coajă cu umplutură de avocado

Mod de preparare

Se amestecă partea albă a cepelor, avocado, smântână, zeama de lămâie, coriandrul, usturoiul şi sarea în recipientul mic al unui robot de bucătărie şi se toacă până când se obţine o compoziţie moale. Aproximativ 30 de secunde. Se transferă într-un castron, se acoperă şi se lasă la frigider în timpul în care se prepară cartofii.

Se prepară cartofii pentru copt în coajă Aviko potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj.

Broccoli se prepară la abur timp de 3 sau 4 minute, până când legumele devine uşor crocante. Se scurg şi se lasă deoparte să se răcească. Se distribuie broccoli şi brânză în mod egal pe sferturile de cartofi. Cartofii se dau din nou la cuptor timp de aproximativ 5 minute, până când brânza se topeşte. Se pune o lingură de cremă de avocado pe cartofii umpluţi cu broccoli, iar la final se presară partea verde din ceapă tăiată mărunt.

Poftă bună!