Salată de dovleac cu fetică, nuci și gustări de Halloween

  • Pumpkin salad with Halloween bites

Salată de dovleac cu fetică, nuci și gustări de Halloween

Preparare:

Dovleacul se curăță, se îndepărtează semințele și se taie în cuburi de aprox. 2 x 2 cm. Cuburile se așază pe hârtie de copt și se stropesc cu puțin ulei de măsline. Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 °C timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie și capătă o culoare maro deschis. Dovleacul se lasă la răcit (se asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat).
Pregătiți un dressing (vinegretă) din 2 părți de ulei de măsline și o parte de oțet balsamic. Adăugați puțină miere, sare și piper.
Gustările de Halloween se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Așezați frunzele de fetică pe o farfurie sau într-un bol și presărați dressing. Adăugați dovleacul copt și nucile (rumenite ușor la tigaie fără ulei) pe deasupra și finisați cu gustări de Halloween proaspăt pregătite.
Poftă bună!