Platou cu brânză picantă

  • Spicy cheese platter with Halloween Bites

Platou cu brânză picantă

Preparare:

Hașmele și usturoiul se trag ușor la tigaie în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă ierburile uscate și se mai lasă pe foc un minut. Se adaugă piureul de roșii, se prepară la foc mediu cu capac pentru aproximativ 8-10 minute, până când bucățile de roșie se înmoaie și sosul începe să se  îngroașă. Se ia tigaia de pe foc și se amestecă toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender. Se adaugă busuiocul tocat și parmezanul ras și se finisează cu sare și piper negru. Dacă doriți, puteți să adăugați puțin sos Tabasco sau zahăr sau oțet pentru a potența aromele.
Aperitivele Aviko se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se servesc pe un platou, cu sos roșu.
Poftă bună!