Plăcintă cu carne de porc şi sos BBQ (barbeque)

  • Zapiekanka z wieprzowiną w sosie barbecue

Plăcintă cu carne de porc şi sos BBQ (barbeque)

Preparare

Se coace ardeiul la temperatura de 200˚C şi se curăţă pielița. Carnea se taie în felii de 0,5 cm grosime. Ceapa se taie peştişori şi se prăjește în ulei până devine sticloasă. Se mixează împreună usturoiul, roşiile, prunele, ketchupul, zahărul, oţetul din vin. Plăcintele se prăjesc conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se aranjează toate acestea în formă de tortuleţ: plăcinta, carnea afumată, ceapa, caşcavalul, sosul, plăcinta, carnea afumată, ceapa, caşcavalul, sosul plăcinta. Se  dă la cuptor pentru 8-10 minute la temperatura de 175˚C. Se serveşte cu sos fierbinte BBQ.

Sfaturi de preparare

Vezi şi alte idei pentru plăcintă cu legume, zucchini şi mus de vinete!