Pizza cu cartofi întregi în coajă

  • Jacket Potato Pizza

Pizza cu cartofi întregi în coajă

Preparare

Cartofii întregi în coajă se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Uleiul se încălzește în tigaie și ceapa se sotează timp de 5 minute ca să se înmoaie. Se adaugă usturoiul, amestecul de plante aromatice și pepperoni-ul și gătiți timp de 1-2 minute, apoi roșiile tocate. Se aduce la fierbere și se lasă la foc mic timp de 5 minute până sosul se reduce și se asezonează după gust. Într-o tigaie separată se topește untul și se prăjesc ciupercile până când sunt gata. Cartofii se taie în jumătăți și pe fiecare se pune sos și o porție mare de mozzarella. Brânza se pune rapid pe grătar sau în cuptor ca să se topească. Se servește cu ciuperci gătite și busuioc proaspăt.

Sfaturi de preparare

Schimbați pepperoni cu ton la conservă pentru a obține o opțiune mai sănătoasă sau personalizați-vă cartofii cu toppingul de pizza preferat. Pentru o notă picantă, adăugați câțiva ardei jalapeno proaspeți sau fulgi de ardei iute!