Filé de pui cu brânză ricotta şi cartofi în pesto

  • Filet z kurczaka z serem ricotta i ziemniaczkami w pesto

Filé de pui cu brânză ricotta şi cartofi în pesto

Preparare

Se amestecă brânza ricotta cu mărar italian, roşii uscate, nuci, gălbenuş şi busuioc, se potriveşte cu sare şi piper. Filéul de pui se împarte în 10 porţii, pe fiecare se aplică amestecul de brânză şi se coace în cuptor 15-20 minute la temperatura de 185°C. Cartofii se îmbibă cu pesto, miere şi ulei de măsline, sare de mare şi piper, se lasă să se marineze cel puţin 30 de minute. Apoi se aşează cartofii pe tavă şi se coc în cuptor 15-20 minute la temperatura de circa 185°C.

Sfaturi de preparare

Felul poate fi pregătit în versiune vegetariană folosind în loc de filé de pui o felie de zucchini sau vânătă (circa 1 cm grosime).