Cartofi întregi în coajă cu brânză brie, pancetta și marmeladă de ceapă roșie

  • Jacket potatoe with brie, pancetta and red onion marmolade

Cartofi întregi în coajă cu brânză brie, pancetta și marmeladă de ceapă roșie

Preparare

Cartofii întregi în coajă se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pancetta se prepară la grătar până este pătrunsă. Cartofii se taie în jumătăți și pe deasupra se adaugă brânză brie pe deasupra. Se prepară la grătar timp de 2 minute până se înmoaie brânza. Se pune deasupra pancetta gătită, marmeladă de ceapă și se presară pătrunjel.
Pentru marmelada de ceapă roșie: Untul se topește într-o oală, se adaugă ceapa tăiată și se prăjește timp de 5 minute. Se adaugă oțetul din vin roșu și zahăr și se lasă să fiarbă la foc timp de 20 de minute, amestecând regulat pentru a evita arderea zahărului.

Sfaturi de preparare

Adăugați struguri sau ceapă verde în loc de marmeladă pentru o notă sănătoasă. Folosiți o brânză locală sau o specialitate de brânză pentru a personaliza toppingul din cartofi.