Cartofi copți în coajă umpluți cu năut, curry și spanac

  • Half Potato Skins With Spinach Chickpea Fillin

Cartofi copți în coajă umpluți cu năut, curry și spanac

Mod de preparare

1.  Se încălzește uleiul într-o tigaie de dimensiune medie, se adaugă ceapa, care se călește timp de 6 minute, până când se înmoaie și devine aurie. Se adaugă ghimbirul, usturoiul și pasta de curry și se lasă pe foc 1 minut. Se adaugă supa și boabele de năut și se condimentează bine. Se dă totul în clocot, apoi se lasă în continuare la fiert, fără capac, timp de 15 minute sau până când se îngroașă.

 

2.  Se adaugă frunzele de spanac și se amestecă bine până când se înmoaie. Se adaugă chutney-ul de mango și apoi zeama de lămâie, după care se condimentează preparatul după gust.

 

3.  Se gătesc cartofii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se pune umplutura în jumătățile de cartofi - o porție poate cuprinde 3 bucăți - și se finalizează preparatul cu ceapa crocantă și coriandru proaspăt tocat.