Burger de cerb cu spată de vită, ciuperci și castraveciori

  • Deer burger

Burger de cerb cu spată de vită, ciuperci și castraveciori

Preparare:

Supa se fierbe și se menține caldă la foc mic. Într-o tigaie mare se încălzește puțin unt. Spata de vită se asezonează cu piper și sare. După eliminarea spumei de unt, bucata de carne întreagă se pune în tigaie. Carnea se prăjește până ce se rumenește integral apoi se adaugă ceapă, usturoi și foaia de dafin. După aceea, se toarnă supa și vinul și carnea se lasă să fiarbă la foc mic timp de 2-3 ore. În timpul fierberii se completează cu lichid. Carnea se scoate, se taie în bucățele, se pune din nou în tigaie și se amestecă cu sos. Într-un vas se amestecă carnea de cerb cu cimbru, rozmarin, usturoi, muștar, piper și sare. Se modelează 10 burgeri. Cartofii prăjiți Aviko Pure & Rustic se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie se încălzește o lingură de ulei de măsline și puțin unt și se prăjesc burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc. În aceeași tigaie se prăjesc și ciupercile și se asezonează cu piper și sare. Burgerii se modelează astfel:

• acoperiți partea interioară a chiflei cu maioneză cu muștar

• acoperiți cu puțină rucola și ciuperci gătite

• puneți hamburgerul cald peste rucola și ciuperci

• pe deasupra, presărați castraveciori și carne de vită

• acoperiți cu cealaltă parte a chiflei și serviți cu cartofi prăjiți Aviko Pure & Rustic

Poftă bună!