Premium Pom fraiches3 Premium Pom fraiches2

Premium Pom Fraîches

Aviko vă ajută să creați o experiență pentru oaspeții dumneavoastră, cu gama sa Pom’ Fraîches Premium. Aceste produse colorate și pline de viață sunt disponibile sub formă de cartofi marinați și gratinați. Cartofii marinați vă sunt oferiți în trei arome delicioase; Lemon Pepper (lămâie și piper), Wild Garlic (usturoi sălbatic) și Sweet Chili & Roasted Shallots (Chili dulce și șalote prăjite). Gama de gratinuri cremoase cuprinde Rustic Vegetables (legume rustice), French Herbs (verdețuri franțuzești) și Creamy Cheese (cremă de brânză).

Cartoful

Pentru Pom' Fraîches Premium, folosim unul dintre cele mai bune soiuri de cartofi, Hansa. Acest soi este păstrat în depozite unde se mențin temperaturi reci de-a lungul întregului an, pentru a oferi o calitate bună în mod constant. Este un soi de cartof cerat, cu miez galben, cu o culoare minunată, uniformă și ideal pentru sortare fină. Pentru gratinuri, căutăm cele mai potrivite soiuri în timpul anului, pentru produsul perfect din cartofi.

Creație

Pasteurizarea oferă posibilitatea de a combina mai multe ingrediente diferite, acesta fiind motivul pentru care folosim această metodă de preparare pentru Pom' Fraîches Premium. De-a lungul procesului de pasteurizare, ingredientele sunt gătite lent, acordându-le timp să se îmbine și să creeze un produs unic, cu arome și texturi distincte. Aromele sunt păstrate, iar temperatura scăzută menține textura cartofilor.

Toate preparatele Gratin Pom' Fraîches Premium au fost pasteurizate la temperatură scăzută. Toate sunt gătite uniform, cu o textură fină, și și-au păstrat gustul deosebit. Pentru mese calde, produsele pot fi pur și simplu încălzite și servite. Toate preparatele gratinate premium sunt realizate cu cartofi feliați, asigurând o calitate constantă și un gust proaspăt.

Valoare

Principalul avantaj al gamei Pom' Fraîches Premium este că toate produsele sunt gata de utilizat - nu trebuie decât să le încălziți și să le serviți. Produsele din cartofi marinați pot fi folosite calde sau reci, ajutându-vă să economisiți timp și resurse în orele de vârf din bucătăriile aglomerate. Gama este foarte versatilă și poate fi utilizată pentru o mulțime de ocazii, inclusiv la petreceri, în cadrul unui fel principal sau ca un preparat mic.

Toate produsele sunt pregătite cu ingrediente naturale - fără aditivi sau conservanți. Gratinurile pot fi folosite sub formă de garnituri la mesele principale, sau pot fi pregătite cu ușurință la cuptor sau ca un preparat realizat într-un singur vas, în combinație cu legume, carne sau pește. Pom' Fraîches Premium de la Aviko vă vor ajuta să le serviți oaspeților dvs. o masă extraordinară.

Vă interesează?

Ați dori să încercați produsul nostru Pom' Fraîches Premium? Vă rugăm să solicitați o mostră, sau cereți direct o ofertă de produse. Ați dori să aflați mai multe despre alte produse din cartofi? Vă rugăm să luați legătura cu Serviciul nostru dedicat Clienților.