Pom' Fraîches

Gama Pom’ Fraîches constă într-o gamă largă de produse de bază, cu un termen lung de valabilitate și sunt ideale atunci când o bucătărie aglomerată este supusă presiunilor. Produsele din cartofi Pom’ Fraîches de la Aviko sunt gata de încălzit, oferind o calitate constantă pe tot parcursul anului.

Cartoful

Cu gama Pom' Fraîches, am selectat sortimentul potrivit pentru fiecare produs, în baza principalei metode de pregătire. Spre exemplu, în cazul cartofilor parizieni, folosim Hansa - un cartof cerat, cu miez galben, potrivit pentru fiert. Pentru gratinul de cartofi Dauphinois și pentru produse feliate sau tăiate, folosim un soi care ofertă textura potrivită. Cartofii copți în coajă au, din nou, nevoie de un alt soi, coaja este mai importantă aici, precum și textura și un gust bun al cartofului.

Creație

Nu doar soiul de cartof este important, ci ne gândim și la metodele preferate de preparare și la rezultatul final pe care dorim să îl servim clientului. Cartofii întregi din sortiment variază de la cartofi mici, până la cartofi întregi de dimensiuni medii. Au o culoare uniformă și textura potrivită spre a fi folosiți pentru preparare ulterioară în bucătăria dvs. și sunt gata de încălzit. În cadrul acestei game, Aviko oferă un produs gratinat de bază. Acest gratin este realizat din cartofi feliați subțire și este o bază extraordinară, la care operatorii își pot adăuga propria notă personală. Prăjite la temperatură ridicată, produsele Pom' Fraîches pot fi transformate rapid în cartofi prăjiți crocanți. Cartofii copți în coajă trebuie doar încălziți.

Valoare

Principalul avantaj pe care gama Pom' Fraîches îl oferă operatorilor este acela că produsele sunt gata de utilizare. Gătiți complet, aceștia reprezintă o completare versatilă ce poate fi utilizată în bucătăriile aglomerate. Gama Pom' Fraîches poate fi folosită ca bază, la care chefii își pot adăuga propria notă creativă și sunt foarte uşor de utilizat, reducând la minim timpul de preparare și păstrând, în același timp, valoarea nutritivă a cartofului. Cartofii Pom' Fraîches au un termen de valabilitate de 56 de zile de la data producției.

Vă interesează?

Ați dori să încercați gama noastră Pom' Fraîches? Vă rugăm să solicitați o mostră, sau cereți direct o ofertă de produse. Ați dori să aflați mai multe despre alte produse din cartofi? Vă rugăm să luați legătura cu Serviciul nostru dedicat Clienților: +48 58 662 43 00