starul-platourilor-cartofii-gratinati

Starul platourilor: cartofii gratinați

Iată o garnitură elegantă, versatilă și super practică în diverse situații și contexte: cartofii gratinați de la Aviko sunt disponibili în 9 sortimente.

Iată o garnitură elegantă, versatilă și super practică, potrivită în diverse situații și contexte. Cartofii gratinați de la Aviko sunt disponibili în 9 sortimente, congelați sau refrigerați, în varianta normală sau mini. Toate sunt caracterizate de o calitate superioară, de posibilitatea de preparare rapidă și ușoară și de ingredientele vegetariene, iar majoritatea versiunilor sunt fără gluten – ceea ce înseamnă că sunt o alegere sigură și pentru oaspeții care urmează o dietă cu astfel de restricții. Află mai multe despre gama de produse și posibilitățile de utilizare din articolul nostru.

Gama de cartofi gratinați Aviko Food Service include următoarele specialități de cartofi:

Cartofii gratinați de la Aviko adaugă elemente speciale meniului tău. Vei fi surprins de cât de ușor și rapid pot fi preparați (în doar 20 de minute, la cuptor). Nu necesită personal calificat și sunt și foarte rentabili, deoarece poți pregăti întotdeauna exaxt atât cât ai nevoie la un moment dat, evitând astfel risipa. Cartofii gratinați pot inspira nenumărate feluri de mâncare interesante – și, pe deasupra, sunt nu doar mai ușor de preparat decât variantele de casă, ci și mai durabili: aspectul nu se strică nici dacă nu sunt consumați imediat.

Mini gratinații pot fi serviți chiar și ca atare, pe un platou spectaculos, dar rezultatul este și mai elegant atunci când sunt însoțiți de niște fâșii de somon afumat. Cel mai popular mod de utilizare este, bineînțeles, sub formă de garnitură pentru mâncăruri de carne: în funcție de condimentele, brânzeturile (Emmental, parmezan, mozzarella) sau celelalte ingrediente (ciuperci, broccoli) folosite, va varia și gustul cartofilor gratinați – astfel încât îi poți asocia cu cele mai diverse feluri de mâncare.

Cartofii gratinați sunt un element de bază și în alte două sectoare: în domeniul cateringului și al livrării. La diferitele evenimente și de sărbători, oaspeților le place să încerce ceva nou și diferit – și ce alegere ar fi mai bună decât cartofii gratinați? În plus, așa cum am menționat mai sus, cartofii gratinați de la Aviko rămân proaspeți și calzi pentru o perioadă lungă de timp, păstrându-și forma, așa că pot fi recomandați cu toată căldura atât pentru bufete, cât și pentru catering. Aceleași calități îi fac o alegere excelentă și pentru livrare: cartofii gratinați rezistă excelent la transport, iar clienți tăi nu trebuie să renunțe la această opțiune elegantă și delicioasă atunci când îi comandă la pachet. Chiar și o simplă pungă de hârtie sau un pahar de carton pot fi folosite ca ambalaj, căci cartofii gratinați vor ajunge proaspeți la clienții tăi indiferent de felul în care sunt transportati.