" "
Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend

Urbanizarea, comoditatea și digitalizarea sunt factori determinanți pentru schimbarea comportamentului de cumpărare și a stilului de viață al consumatorilor. Pandemia de Covid-19 a accelerat aceste tendințe și a ajutat la diversificarea ofertelor pentru serviciile de livrare la domiciliu și de comandă la pachet din unitățile de alimentație. A fost singura opțiune pentru susținerea afacerilor din alimentație în timpul perioadei de carantină. Pentru a vă ajuta să aveți un meniu pentru livrare care să iasă în evidență, să livrați clienților mâncare de calitate superioară și să le oferiți experiențe gastronimice speciale, cartofii gratinați de la Aviko reprezintă soluția perfectă pentru a profita la maximum de oportunitățile oferite de livrarea la domiciliu și comenzile la pachet.

Citiți mai mult
skinny fries

Vă prezentăm un nou produs din gama noastră Super Crunch: cartofii extra subțiri premium, cu un gust excelent de cartofi! Acești cartofi super lungi, extra subțiri și super crocanți vor deveni rapid favoriții clienților dumneavoastră și își vor menține poziția fruntașă mult timp.

Citiți mai mult
Aviko Crunchy Shapes Waffle Cut Seasoned - to go salsa topping LIGGEND

Odată cu noua gamă de produse Forme crocante, Aviko aduce pe scena gastronomică specialități cu caracteristici unice! Acești cartofi în formă de gofre, cu înveliș crocant, cu gust excelent de cartofi și cu aspect original vor deveni foarte curând preferații tuturor.

Citiți mai mult
Personalisation Header

Personalizarea este un concept ce face vâlvă în ziua de azi. Ideea este ca fiecare client să simtă că firma ce oferă produse personalizate îl cunoaște și îi înțelege nevoile sau problemele. Pentru o și mai bună experiență a clienților, merită să încorporați emoții și sentimente în bunurile și serviciile pe care le oferiți. Gândiți-vă puțin la cea mai bună experiență pe care ați trăit-o dumneavoastră în calitate de client, la un moment în care uimirea și surpriza au fost atât de mari încât ați vrut să spuneți asta lumii întregi. Motivul pentru care vă amintiți această experiență este, probabil, faptul că v-a trezit anumite emoții. Acum întrebați-vă cât a costat.

Citiți mai mult
mash bowls

Conceptul Bol cu piure

Afișat la 13.10.2020

Așa-numitul trend bowl food există de câțiva ani buni, dar încă este în vogă și nu dă semne că și-ar pierde din popularitate.

Citiți mai mult
Make a difference with appetizers 2

Livrarea de mâncare a devenit un sector extrem de competitiv în ultimele câteva luni. În prezent, piața este saturată cu opțiuni pentru livrarea la domiciliu și, prin urmare, este crucial să depunem toate eforturile necesare pentru a face diferența!

Citiți mai mult
Aviko Innovative packaging

Pe măsură ce numărul persoanelor care își comandă mâncare online crește, sporesc și îngrijorările operatorilor din industria alimentară care vor să ofere livrare la calitate de restaurant. Nimănui nu-i place ca mâncarea comandată să fie înmuiată de la condens, sau rece, toți vrem să fie cât mai proaspătă.

Citiți mai mult
Coated fries

Cum în această perioadă livrarea joacă un rol esențial în cadrul serviciilor alimentare, este important să nu facem rabat atunci când vine vorba de standardele de calitate.

Citiți mai mult
delivery-kick-off-news

Știm cu toții cât de grele au fost ultimele câteva luni pentru industria noastră, iar situația va avea implicații de proporții uriașe pentru noi toți și în lunile care urmează. Un lucru este sigur: livrarea de produse alimentare este o activitate care va continua să se dezvolte.

Citiți mai mult
Aviko social media promo

Vă numărați printre cei care oferă servicii de livare la domiciliu sau posibilitatea de a cumpăra produse alimentare la pachet, însă nu știți cum să ajungeți la clienți în timpul crizei provocate de epidemia de coronavirus? Rețelele de socializare reprezintă un instrument ideal pentru construirea imaginii brandului, iar acest lucru este valabil și pentru firmele care activează în industria alimentară. Grație platformelor de socializare vă puteți conecta cu potențiali clienți și aveți ocazia să vă promovați restaurantul. Citiți în continuare pentru a afla care sunt cele mai bune instrumente de promovare disponibile pe Facebook și Instagram.

Citiți mai mult
delivery Super Crunch Fresh Aviko 2

Sectorul livrărilor a evoluat puternic în ultimul timp. Din ce în ce mai mulți consumatori optează pentru servicii alimentare ce iau forma livrărilor, folosind din ce în ce mai multe soluții noi pentru a comanda - spre exemplu aplicații de pe dispozitivele mobile -, înlocuind astfel forme tradiționale, cum este comanda telefonică. Ce tendințe au apărut recent în sectorul preparatelor livrate la pachet? Care sunt previziunile pentru viitorul apropiat? Oare viitorul industriei de catering se află în strânsă legătură cu livrarea de mâncare? La ce ar trebui să fiți atenți atunci când pregătiți un meniu pentru livrare, în această perioadă când epidemia de coronavirus se răspândește? Citiți articolul de mai jos.

Citiți mai mult
Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend

În pragul Sărbătorilor de iarnă oamenii sunt dornici să socializeze și să servească masa în oraș - mai mult decât în orice altă perioadă a anului. Este un semn pentru oportunitățile de care pot profita operatorii ambițioși și întreprinzători din industria alimentară pentru a-și crește vânzările în timpul Sărbătorilor.

Citiți mai mult
churros 2

A început sezonul sărbătorilor de iarnă și în toată țara se organizează târguri de Crăciun! Aici puteți să găsiți cadouri minunate și unice, dar puteți și să vă încălziți gustând preparate delicioase. Mâncarea este un element extrem de important al experienței de a vizita târguri de Crăciun.

Citiți mai mult
halloween bites 2

PREGĂTIȚI-VĂ MENIUL DE HALLOWEEN

Afișat la 27.10.2019

Cum sărbătoarea de Halloween bate la ușă, e dificil de stabilit cine e mai entuziasmat: copiii care abia așteaptă să meargă la colindat sau operatorii din domeniul alimentației, care sunt nerăbdători să profite de consumatorii puși pe cheltuit.

Citiți mai mult