Știri

gratins 1

Cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, acum este momentul potrivit pentru a începe să pregătiți meniuri speciale pentru apropiatele întruniri de familie, evenimente de Crăciun organizate de firme, petreceri de Revelion și altele.

Citiți mai mult
halloween bites 2

PREGĂTIȚI-VĂ MENIUL DE HALLOWEEN

Afișat la 18.10.2018

Cum sărbătoarea de Halloween bate la ușă, e dificil de stabilit cine e mai entuziasmat: copiii care abia așteaptă să meargă la colindat sau operatorii din domeniul alimentației, care sunt nerăbdători să profite de consumatorii puși pe cheltuit.

Citiți mai mult
Vega

Tendințe vegetariene

Afișat la 10.09.2018

Se estimează că tranziția către vegetarianism va fi principala tendință din domeniul alimentației în anul 2019. Tonul în această direcție este dat în principal de tineri, care fac alegeri mai informate, mai etice și mai sănătoase. Pe măsură ce această stare de conștientizare este din ce în ce mai prezentă, producătorii – inclusiv Aviko – iau act de situație.

Citiți mai mult
straight churros 5

Olé! E timpul pentru churros!

Afișat la 23.08.2018

Churros provin din Spania, fiind o variantă de mic dejun extrem de populară. Este greu să găsim reţeta originală, întrucât există multe tradiții diferite în privința preparării de churros. Mulți pun ouă, esență de vanilie, zahăr vanilat și alte asemenea arome, însă aluatul autentic se prepară doar din apă, făină, sare și puțin ulei de măsline. Tot ce avem de făcut este să amestecăm aceste ingrediente până când obținem o cocă ușor de frământat, după care să formăm bețe din aluat – cel mai simplu cu ajutorul unui aparat tradițional pentru churros.

Citiți mai mult
premium foil

Anul acesta Aviko face un pas important prin eliminarea uleiului de palmier din produsele sale și înlocuirea lui cu ulei de floarea soarelui pentru toate sortimentele de cartofi prăjiți premium. Începând din luna iunie, cartofii prăjiți extra crocanți Aviko și cartofii pai super lungi Aviko, precum și toate celelalte sortimente premium vor fi preparate cu ulei de floarea soarelui. Din ce în ce mai mulți client Aviko preferă uleiul de floarea soarelui și solicită utilizarea acestuia în locul celui de palmier și, de asemenea, consumatorii consideră că uleiul de floarea soarelui este mai sănătos.

Citiți mai mult
millenials 1

Nu este niciun secret că puterea de cumpărare a generației Y este cea mai mare de pe piață în prezent - aceasta este lumea lor! Astfel, este crucial să înțelegem ce cumpără și care este diferența dintre ei și părinții lor.

Citiți mai mult
Zielona focaccia z  papryką, cebulą, ogórkiem i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili   serowymi z chili

Timpul petrecut pentru socializare în restaurante continuă să fie o tendință de actualitate. Nu urmărim să mâncăm doar „de foame”, ci, de asemenea, ne face plăcere să ne întâlnim cu alți oameni și să petrecem timp cu aceștia. Gustări, preparate împărțite și eșantionări în permanență - experiența de a mânca devine tot mai populară.

Citiți mai mult
Pure And Rustic

Urmați tendințele!

Afișat la 12.01.2018

Astăzi, restaurantele oferă schimbare în mod activ. Noi, consumatorii, avem mai puțin timp pentru bucătărie acasă și, în același timp, ne face plăcere timpul pe care îl petrecem în afara casei socializând. Căutăm localuri plăcute, care ne pot oferi mâncare de calitate, veritabilă. Este și mai bine atunci când la baza acestora se află conceptul original. Noi, consumatorii, adorăm experiențele noi!

Citiți mai mult
gratin 2

Cartofii gratinați Aviko

Afișat la 18.12.2017

Cartofii gratinați Aviko oferă firmelor de catering o modalitate extraordinară de a servi cartofii. Prin gama noastră extinsă, care include sortimentele de cartofi gratinați premium (Premium Gratins), cartofii gratinați mini (Mini Gratins) și cartofii dulci gratinați (Sweet Gratins), sunt ideali la evenimentele organizate pentru grupuri mari, oferind un gust grozav și o soluție permanentă în sezonul atât de încărcat al sărbătorilor.

Citiți mai mult
gn gratin 2

Noii cartofi gratinați pentru tăvi gastronorm Aviko, o garnitură de înaltă calitate, cu gust grozav, creată specific pentru a ajuta firmele de catering să facă față provocărilor actuale ale industriei alimentare.

Citiți mai mult
sweet fries 1

Ați încercat deja cartofii dulci prăjiți Aviko? Știți de unde provin aceștia? Cartofii dulci erau deja o cultură cultivată de ani buni în America Centrală și America de Sud în momentul în care Cristofor Columb a ajuns pe acest pământ la sfârșitul anilor 1400 și a cunoscut apogeul în SUA în anii '30, înainte să se demodeze. Pot fi cultivați numai la temperaturi mai mari la - 10 C se distrug.

Citiți mai mult
streetfood2

Fără îndoială, putem spune cu uşurinţă că hamburgerii sunt unul dintre cele mai populare preparate din lume. În special în zilele noastre, când conceptul de "street food" este din ce în ce mai răspândit pe întreg mapamondul, putem găsi hamburgeri în orice loc.

Citiți mai mult
churros 3

CHURROS DULCE SPANIOL

Afișat la 13.06.2017

Începe să savurezi beneficiile unui churros delicios

Citiți mai mult
AvikoPRO

Am dezvoltat o nouă aplicaţie pentru profesioniştii din domeniul serviciilor alimentare. Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play or App Store.

Citiți mai mult
Mix to go - Aviko

Mix2Go

Afișat la 16.11.2016

Aflați mai multe despre noul nostru concept de vânzare – vindeți mai mult decât „cartofi prăjiți simpli” și obțineți câștiguri mai mari cu Mix2go!

Citiți mai mult