vegan fast food 1

Odată cu creșterea popularității stilurilor de alimentație vegane și vegetariene a sporit și cererea globală de alimente pe bază de plante. Valoarea pieței de produse vegane și vegetariene va ajunge la 5 miliarde de dolari până în anul 2020 (Fitt Insider).

Citiți mai mult
Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 6 Totaal

CHURROS LA PACHET

Afișat la 14.06.2019

Food truck-urile au dat o lovitură puternică industriei restaurantelor. Adoptarea unui stil de viață aglomerat și preferința consumatorilor aflați în permanentă mișcare pentru mâncare de calitate, la prețuri bune și în condiții convenabile, au dus la o creștere continuă a afacerilor de tip „street food”. Suntem în pragul verii, care este anotimpul ideal pentru afacerile cu food truck-uri! Nu ratați ocazia!

Citiți mai mult
breakfast offer

Să servești micul dejun în oraș nu mai este doar un moft – deja a devenit un stil de viață, care este rezultatul tendinței de urbanizare. Consumatorii sunt din ce în ce mai activi, mereu în mișcare, iar din acest motiv își schimbă obiceiurile în privința micului dejun. Sunt puțini cei care au timp să stea la masă și să savureze un mic dejun tradițional acasă, prin urmare preferința este să mănânce în oraș. Nici măcar momentul nu mai e important, pentru că masa „clasică” se transformă în așa-numitul „brunch” și tinde să devină o masă pentru toată ziua. Aceste obiceiuri noi determină operatorii din domeniul alimentației publice să vadă cu alți ochi prima parte a zilei.

Citiți mai mult
AvikoPRO

AvikoPRO - aplicația culinară Aviko ce poate aduce inspirație în bucătăria dumneavoastră. Puteți avea cu ușurință acces la rețete cu produse pe bază de cartofi sau puteți răsfoi catalogul de produse după bunul plac - oricând și oriunde. Dacă aveți întrebări, contactați echipa de vânzări Aviko prin intermediul aplicației AvikoPRO. Cel mai mare avantaj - sunteți conectați online la noutățile Aviko, noutăți despre tendințe și informații privind piața.

Citiți mai mult
Aviko Sweet Diced Potatoes Susskartoffel Salat Mit Chorizo Und Tomaten 1

Cartofi dulci - tendințe

Afișat la 13.03.2019

Cartofii dulci se folosesc în mod similar ca bine-cunoscuții cartofi, însă acești „regi” portocalii ai garniturilor sănătoase au mult mai multe beneficii pentru sănătate. Acesta este motivul pentru care există un interes din ce în ce mai mare pentru aceste legume. Consumul de cartofi dulci întărește sistemul imunitar, reduce colesterolul și, grație conținutului lor de betacaroten și fitosterol, cartofii dulci ajută la reducerea riscului de apariție a cancerului.

Citiți mai mult
churros 2

A început sezonul sărbătorilor de iarnă și în toată țara se organizează târguri de Crăciun! Aici puteți să găsiți cadouri minunate și unice, dar puteți și să vă încălziți gustând preparate delicioase. Mâncarea este un element extrem de important al experienței de a vizita târguri de Crăciun.

Citiți mai mult
gratins 1

Cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, acum este momentul potrivit pentru a începe să pregătiți meniuri speciale pentru apropiatele întruniri de familie, evenimente de Crăciun organizate de firme, petreceri de Revelion și altele.

Citiți mai mult
halloween bites 2

PREGĂTIȚI-VĂ MENIUL DE HALLOWEEN

Afișat la 18.10.2018

Cum sărbătoarea de Halloween bate la ușă, e dificil de stabilit cine e mai entuziasmat: copiii care abia așteaptă să meargă la colindat sau operatorii din domeniul alimentației, care sunt nerăbdători să profite de consumatorii puși pe cheltuit.

Citiți mai mult
Vega

Tendințe vegetariene

Afișat la 10.09.2018

Se estimează că tranziția către vegetarianism va fi principala tendință din domeniul alimentației în anul 2019. Tonul în această direcție este dat în principal de tineri, care fac alegeri mai informate, mai etice și mai sănătoase. Pe măsură ce această stare de conștientizare este din ce în ce mai prezentă, producătorii – inclusiv Aviko – iau act de situație.

Citiți mai mult
straight churros 5

Olé! E timpul pentru churros!

Afișat la 23.08.2018

Churros provin din Spania, fiind o variantă de mic dejun extrem de populară. Este greu să găsim reţeta originală, întrucât există multe tradiții diferite în privința preparării de churros. Mulți pun ouă, esență de vanilie, zahăr vanilat și alte asemenea arome, însă aluatul autentic se prepară doar din apă, făină, sare și puțin ulei de măsline. Tot ce avem de făcut este să amestecăm aceste ingrediente până când obținem o cocă ușor de frământat, după care să formăm bețe din aluat – cel mai simplu cu ajutorul unui aparat tradițional pentru churros.

Citiți mai mult
premium foil

Anul acesta Aviko face un pas important prin eliminarea uleiului de palmier din produsele sale și înlocuirea lui cu ulei de floarea soarelui pentru toate sortimentele de cartofi prăjiți premium. Începând din luna iunie, cartofii prăjiți extra crocanți Aviko și cartofii pai super lungi Aviko, precum și toate celelalte sortimente premium vor fi preparate cu ulei de floarea soarelui. Din ce în ce mai mulți client Aviko preferă uleiul de floarea soarelui și solicită utilizarea acestuia în locul celui de palmier și, de asemenea, consumatorii consideră că uleiul de floarea soarelui este mai sănătos.

Citiți mai mult
millenials 1

Nu este niciun secret că puterea de cumpărare a generației Y este cea mai mare de pe piață în prezent - aceasta este lumea lor! Astfel, este crucial să înțelegem ce cumpără și care este diferența dintre ei și părinții lor.

Citiți mai mult
Zielona focaccia z  papryką, cebulą, ogórkiem i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili   serowymi z chili

Timpul petrecut pentru socializare în restaurante continuă să fie o tendință de actualitate. Nu urmărim să mâncăm doar „de foame”, ci, de asemenea, ne face plăcere să ne întâlnim cu alți oameni și să petrecem timp cu aceștia. Gustări, preparate împărțite și eșantionări în permanență - experiența de a mânca devine tot mai populară.

Citiți mai mult
Pure And Rustic

Urmați tendințele!

Afișat la 12.01.2018

Astăzi, restaurantele oferă schimbare în mod activ. Noi, consumatorii, avem mai puțin timp pentru bucătărie acasă și, în același timp, ne face plăcere timpul pe care îl petrecem în afara casei socializând. Căutăm localuri plăcute, care ne pot oferi mâncare de calitate, veritabilă. Este și mai bine atunci când la baza acestora se află conceptul original. Noi, consumatorii, adorăm experiențele noi!

Citiți mai mult
gratin 2

Cartofii gratinați Aviko

Afișat la 18.12.2017

Cartofii gratinați Aviko oferă firmelor de catering o modalitate extraordinară de a servi cartofii. Prin gama noastră extinsă, care include sortimentele de cartofi gratinați premium (Premium Gratins), cartofii gratinați mini (Mini Gratins) și cartofii dulci gratinați (Sweet Gratins), sunt ideali la evenimentele organizate pentru grupuri mari, oferind un gust grozav și o soluție permanentă în sezonul atât de încărcat al sărbătorilor.

Citiți mai mult